28.05.2021

Työn tekemisen muutos on nostanut coworking-tilat ennennäkemättömään suosioon

Coworking-tiloista on tullut yhä useammalle yritykselle keino tehostaa omaa liiketoimintaa. Työn tehostamisen kannalta oleellisimpia asioita ovat keskeinen sijainti ja toimivat oheispalvelut. Mothership of Work eli tuttavallisemmin MOW -konsepti vastaa yritysten tarpeisiin joustavista ja inspiroivista työtiloista.

Työn tekemisen muutos on nostanut coworking-tilat ennennäkemättömään suosioon

MOW tarjoaa yrityksille toimivat ja modernit tilat sekä erilaisia palveluita ja tapahtumia. Coworking hubeissa palvelevat mm. vastaanottopalvelu ja IT-tuki.

Asiakkaiden käytössä ovat nopeat nettiyhteydet, laadukkaat pienpaahtimokahvit ja tietysti popcornit. Puhelinkopit takaavat rauhan keskusteluille ja rentoutumisellekin on omat keitaansa. Tiloista ja asiakkaiden viihtyvyydestä pitää huolta oma henkilökunta. 

Helppous on yksi MOWn valteista.

Viikoksi tai kuukaudeksi vuokrattavia projektityötiloja kysytään yhä enemmän. Asiantuntijatyön ulkoistaminen ja yritysten oman tilankäytön optimointi ovat nostaneet neuvottelu- ja projektitilojen kysynnän kovaan kasvuun. Tulostuspalvelut, it-tuki ja akustoitujen puhelinkoppien käyttö sisältyvät neuvottelu- ja projektitilojen hintaan.

Helppoa, viihtyisää ja modernia

Helppous on yksi MOWn valteista. Tilat ovat edustavat ja kaikesta oleellisesta on huolehdittu, jolloin MOWssa voi keskittyä täysillä työn tekemiseen. Viihtyisä, moderni ja vastuullinen työympäristö tukee siellä toimivien yritysten brändiarvoa. Tiloihin on huoletonta kutsua vierailulle myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, kun voi olla varma, että kaikki toimii. 

Työlle halutaan myös vastapainoa inspiroivista uusista tuttavuuksista ja yhteisöllisyydestä. Coworking-hubeissa työskentelevien yritysten on luontevaa verkostoitua keskenään. MOWssa järjestetään kuukausittain lukuisia bisnestä boostaavia yritystapahtumia tai vapaamuotoisempia, yhteisöllisyyttä rakentavia sekä yhteishenkeä lujittavia tilaisuuksia kuten joogaa tai peli-iltoja.

Viikoksi tai kuukaudeksi vuokrattavia projektityötiloja kysytään yhä enemmän. 

Joustavuus näkyy hyvin erikokoisten työhuoneiden ja työpisteiden tarjonnassa, joita kuka tahansa voi käyttää myös päiväpassilla. MOW tarjoaa myös erilaisia kokous- ja workshoptiloja sekä projektityöskentely- ja tapahtumatiloja. Tilat on joustavasti järjestettävissä ja räätälöitävissä yrityksen tarpeeseen.

Toimivuus MOWissa perustuu asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseen. Asiakkaat saavat käyttöönsä monimuotoiset tilat, joissa löytyy mahdollisuus hiljaisuuteen, rentoutumiseen kuin myös uusien tuttavuuksien tekemiseen.MOW Mothership of Work
sijaitsee Helsingin Punavuoressa osoitteessa
Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki 

MOW Supernova sijaitsee kauppakeskus Ratinan yhteydessä osoitteessa
Ratinankuja 1, 33100 Tampere

Molemmissa coworking-hubeissa on saatavilla 1-20 hengen yksityisiä työhuoneita vakituiseen tai lyhyempään käyttöön sekä avotiloissa olevia työpisteitä.
Kuka tahansa voi tulla työskentelemään tiloihin myös päiväpassilla.

MOWeissa on tarjolla perinteisten neuvotteluhuoneiden lisäksi rentoja ja inspiroivia kokous- ja workshoptiloja sekä helposti muokattavia  projektityöskentely- ja tapahtumatiloja.

Tutustu tarkemmin MOW coworking-tiloihin ja palveluihin osoitteessa www.mow.fi

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

MOW

MOW

MOW eli Mothership Of Work on yhteisöllinen alusta bisneksen kehittämiseen, kasvattamiseen, pyörittämiseen ja uusien ideoiden toteuttamiseen. Teemme kaikkemme vastataksemme tulevaisuuden vaateisiin, olipa sitten kyse työn tekemisen kulttuurista, elämisen ja arjen tulevaisuudesta tai yhteisöllisyydestä. MOW on luova, rento ja kunnioittava työyhteisö. Molemmilla MOWlla on oma sielu. Molemmat niistä ovat uniikkeja. Molemmat hubit on rakennettu sellaisiksi, joissa ihmiset haluavat tehdä töitä, viettää aikaa, viihtyä. Molempien MOWn yhteisö muodostuu samankaltaisesti ajattelevista ihmisistä elämän ihan kaikilta eri osa-alueilta.

Verkkosivut

https://mow.fi/

Yhteystiedot

MOW MOTHERSHIP Pieni Roobertinkatu 9 00130 Helsinki +358 400 802 456mothership@mow.fi, supernova@mow.fi

MOW somessa