30.03.2020

Entinen franchiseyrittäjä rakentaa valtakunnallista franchise-henkilöstöpalveluketjua

Heidi Saarijärvi vaihtoi vuonna 2016 myynnin ja markkinoinnin kouluttajan palkkatöistä henkilöstövuokrausketjun franchiseyrittäjäksi. Vuonna 2019 hän jatkoi toimintaa itsenäisenä henkilöstöpalveluyrityksenä Pirkanmaalla. RekryDiili Oy on myöhemmin laajentanut toimintaansa myös muille paikkakunnille.

– Meillä on aito halu palvella asiakkaitamme. Haluamme olla inhimillisiä ja helposti lähestyttäviä. Asiakas on meille aina tärkein. Lähtökohtaisesti olemme aina asiakkaiden tavoitettavissa, jopa viikonloppuisinkin naurahtaa RekryDiili Oy:n toimitusjohtaja Saarijärvi.

Saarijärvi vastaa emoyhtiön operatiivisesta toiminnasta Pirkanmaalla ja franchiseyrityksiä on tällä hetkellä Espoossa, Turussa, Jyväskylässä sekä Oulussa.

Uusi franchiseyrittäjä mukaan joka kuukausi

RekryDiili Oy:n tavoitteena on avata ketjuun yksi franchising-yritys kuukaudessa ja rakentaa näin iso valtakunnallinen ketju. 

– Tarjoamme vuokratyövoimapalveluita, rekrytointeja, suorahakuja sekä cut-e soveltuvuusarviointitestejä. Palvelemme yrityksiä kaikilla toimialoilla sekä pitkä- että lyhytaikaisissa työvoimatarpeissa. Laajentuminen muille paikkakunnille tuo meille synergiaetuja, kun pääsemme valtakunnallisiin sopimusneuvotteluihin. Kaikki yrittäjämme hyötyvät siitä, Saarijärvi sanoo.

 Työnhakija etsitkö töitä? 

Soita heti 044 337 4707

 Yrittäjä! Etsitkö työntekijää?

Soita heti 044 337 4707

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

RekryDiili Oy

Heidi Saarijärvi, p. 044 337 4707 Olemme dynaaminen ja joustava henkilöstötalo. Välitämme työntekijöitä ja välitämme työntekijöistä. ”Tehdään yhdessä huippudiili”