Aihepiirit
16.03.2021

Missiona helpompi arkiruokailu

Feelia Ruokakauppa mahdollistaa kaikille helpomman, nopeamman ja maukkaamman ruokailun. Tämä onnistuu terveellisellä, esivalmistetulla kotiruoalla, jonka voi tilata suoraan verkkokaupasta.

Missiona helpompi arkiruokailu

Feelia on myynyt pitkään kotiruokaa yritysasiakkaille ja palvelu haluttiin tarjota verkkokaupasta kaikille, erityisesti ikäihmisille. Pian kotiin toimitettavasta ruoasta innostui senioreiden ja heidän läheistensä lisäksi laajempikin joukko. Nyt asiakaskunta koostuu eri elämäntilanteissa olevista, niin lapsiperheistä, eläkeläisistä kuin etätyöskentelijöistäkin.

Ruoat valmistetaan, pakataan ja lastataan matkaan Pyhännän keittiöstä. Ruoan kotiovelle saatuaan asiakkaan tarvitsee vain viimeistellä ja kuumentaa se – mikäs sen vaivattomampaa! Tuotteita on saatavilla eri kokoisissa pakkauksissa, ja Feelia Ruokakaupasta voi tilata kerralla vaikkapa parin viikon ruoat koko perheelle.

–Suosituimpia ruokia ovat lohikeitto, kaali- ja lohilaatikko, merimiespata ja muut kotimaiset perinneruoat, joita harvoin on aikaa valmistaa alusta alkaen itse. Kun ruoka lämpenee, voi odotellessa vaikkapa tehdä vihersalaatin tai pilkkoa hedelmiä jälkiruoaksi, vinkkaa Fodelian Feelia Ruokakaupan verkkoliiketoiminnan johtaja Sanna Kittelä.

Ruoka valmistetaan autoklaavimenetelmällä: tuote pakataan vakuumiin, kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja sitten jäähdytetään nopeasti. Näin saadaan pitkä säilyvyys ilman lisä- ja säilöntäaineita. Avaamatonta tuotetta voi säilyttää jääkaapissa kuukausia. Ruokahävikki pienenee selvästi, kun annokset ovat sopivan kokoisia ja maistuvia. 

–Raaka-aineissa on haastavaa saavuttaa täysi kotimaisuusaste, koska Suomessa kasvukaudet ovat osin lyhyitä ja kaikkia ainesosia ei ole saatavilla. Pyrimme kuitenkin pysymään yli 80 prosentin kotimaisuusasteessa, myös siinä vaiheessa, kun laajennamme ja kehitämme valikoimaamme.

Ruoan terveellisyys on Feelia Ruokakaupalle ääritärkeää, eikä tuotteisiin lisätä valmistusvaiheessa lisä – tai säilöntäaineita. Suunnittelussa auttavat ravitsemusasiantuntijat, jotka huolehtivat siitä, että ruoat sisältävät oikean määrän suojaravintoaineita ja energiaa. Feelia Ruokakaupassa tiedetään, että suomalaiset arvostavat kotimaisia aineksia ja terveellistä lähiruokaa. Usealla Feelia Ruokakaupan tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki.

Vinkki: Suunnittele juhlamenu Feelia Ruokakaupan laskurilla!

Testaa Feelia Ruokakaupan laskuria, jonka avulla suunnittelet kätevästi menun arkisiin ja juhlaviin tilaisuuksiin 10–250 ruokailijalle. Feelia Ruokakaupan ruoat sopivat mainiosti mm. illanistujaisiin, sukujuhliin tai vaikkapa häihin. 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Feelia Ruokakauppa

Feelia Ruokakauppa

Feelia Ruokakauppa on suomalainen kotiruoan verkkokauppa, joka toimittaa maukasta esivalmistettua kotiruokaa koko Suomen alueella. Verkkokauppamme valikoimassa on yli 100 maistuvaa kotiruokavaihtoehtoa. Maistuvat kotiruokamme ovat kuumennusta vaille valmiita. Tämän ansiosta herkullinen kotiruoka-ateria valmistuu 5 – 15 minuutissa. Ruoat esivalmistetaan vastuullisesti omassa keittiössämme suomalaisena käsityönä ja vähintään 80 % raaka-aineista tulee Suomesta. Useilla tuotteistamme on myös virallinen Hyvää Suomesta -merkki.

Artikkelin asiantuntijat

Sanna Kittelä

verkkoliiketoiminnan johtaja

Yhteystiedot

ASIAKASPALVELU MA-PE 10-14 050 912 2229

Feelia Ruokakauppa somessa

Erikoisosaaminen