Tekoäly lisää inhimillisyyttä

Tehokkaampaa ja hakijaystävällisempää rekrytointia TalentAdoren tekoälyä hyödyntävällä ratkaisulla.

Tekoäly lisää inhimillisyyttä

ChatGPT on nostanut tekoälyn jokaisen huulille vuonna 2023. Tekoäly ilmiönä ei kuitenkaan ole uusi. TalentAdore on kehittänyt jo melkein 10 vuotta sitten tekoälyä hyödyntävän ratkaisun inhimilisyyden lisäämiseksi rekrytointiin. 

Vuonna 2014 perustettu TalentAdore Oy on saavuttanut lyhyessä ajassa vahvan aseman yritysten ja yhteisöjen rekrytointikumppanina. TalentAdoren tekoälyavusteinen rekrytointijärjestelmä poistaa rekrytoinnin merkittävimpiä pullonkauloja ja varmistaa, ettei yksikään relevantti hakija jää huomioimatta.

– Rekrytointi toimii hyvin samalla tavalla kuin parisuhde. Jokainen työhakemus on rakkauskirje, jolla toivotaan päästä treffeille. Jos vastausta ei kuulu lainkaan tai se kestää liian pitkään, voi kiinnostus lopahtaa täysin. Pettymys voi olla jopa niin suuri, ettei hakija suostu enää koskaan hakemaan samaan yritykseen töihin, saatikka suosittelemaan sitä verkostolleen. Kehittämämme tekoälyavusteinen rekrytointijärjestelmä TalentAdore Hire tuo inhimillisyyden takaisin rekrytointiin. Ratkaisumme avulla rekrytoijat voivat viestiä jokaiselle työnhakijalle oikea-aikaisesti ja antaa henkilökohtaista palautetta, TalentAdore Oy:n toimitusjohtaja Saku Valkama kertoo.

Yksilöllistä viestintää työaikaa säästäen

Hakijakokemuksen huomattava parantaminen on vain yksi TalentAdore Hiren monista eduista. Ratkaisu palvelee rekrytointiprosessia kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Sitä voidaan käyttää työpaikkailmoituksen luomisesta yhteensopivuuden mittaamiseen, ja aina esiperehdytykseen ja osaajayhteisön rakentamiseen asti.

”Tekoäly ja automaatio nopeuttavat rekrytointiprosessia".

– Tekoäly ja automaatio nopeuttavat rekrytointiprosessia siten, että rekrytoivassa yrityksessä aikaa ei kulu rutiininomaisiin toimenpiteisiin ja rekrytoijalle vapautuu aikaa 
keskittyä kaikkein tärkeimpään eli ihmisiin. Oikea-aikainen ja yksilöllinen viestintä ovat kaiken keskiössä. On tärkeää kyetä vastaamaan inhimillisiin tarpeisiin. Ja sen ratkaisumme juuri tekee, sanoo Valkama.

Patentoitu tekoälyratkaisu globaalissa käytössä

TalentAdore on saavuttanut omalla sektorillaan Suomessa markkinajohtajan aseman. Myös kansainvälistyminen on lähtenyt käyntiin vauhdilla. TalentAdoren ratkaisulla rekrytoidaan jo 24 maassa ympäri maailmaa. Yksi merkittävä osoitus yrityksen onnistumisesta on Yhdysvalloissa neljä vuotta sitten myönnetty patentti; ”Method for generating natural language communication”. TalentAdore Hiren keskeinen erottuvuustekijä onkin luonnollisen kielen käsittely (NLP) ja sen laaja-alainen, kontrolloitu soveltaminen. 

Tekoälystä ja sen mahdollistamasta luonnollisen kielen generoinnista on puhuttu jo vuosien ajan, mutta vasta ChatGPT:n myötä se on kohonnut jokaisen yrityksen agendalle. GPT on kuitenkin vain yksi olemassa olevista kielimalleista, ja se mikä tekee kustakin kielimallista uniikin, on se mihin sitä sovelletaan ja miten. ChatGPT on erinomainen työkalu erityisesti ‘hupikäyttöön’, kun taas TalentAdoren teknologian etu on, että se hyödyntää NLP:tä kontrolloidussa ja turvallisessa ympäristössä, sovelluskohteena Pro-tasoinen hakijaviestintä. 

TalentAdorella on noin 300 asiakasta pelkästään Suomessa, ja määrä kasvaa jatkuvasti. 

– Emme ole edelläkävijöitä ainoastaan teknologiassa, vaan erotumme muista alan toimijoista myös palvelumallillamme. Olemme lähellä asiakasta koko rekrytointiprosessin ajan. Ratkaisumme myös kehittyy koko ajan. Tulevaisuus näyttää valoisalta ja mielenkiintoiselta, Valkama toteaa tyytyväisenä. 

Teksti: Teemu Simola

Commercial

Organisation information

TalentAdore

TalentAdore

TalentAdore poistaa pullonkauloja rekrytoinnissa yksi kerrallaan. Tämä vapauttaa sinulle aikaa keskittyä merkityksellisiin hetkiin ja luoda ylivertaisia hakijakokemuksia.

Tekoälyn ja automaation ansiosta TalentAdore Hire mahdollistaa henkilökohtaisen hakijaviestinnän saumattomasti ja oikea-aikaisesti. Hakijat kokevat tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi ja he suosittelevat teitä sosiaalisille verkostoilleen.

- Suomalainen, globaalisti toimiva HR-teknologiayritys.
- TalentAdore Hiren avulla ihmisiä rekrytoidaan yli 25 maassa
- Tarjoaa tekoälyä ja automaatiota hyödyntäviä rekrytointiratkaisuja, joilla luodaan ylivertaisia hakijakokemuksia ja aidosti tehokkaampaa rekrytointia.
- Auttaa jo yli 15 000 HR-ammattilaista ympäri maailmaa luomaan positiivisia yhteyksiä kaikkien hakijoiden kanssa, myös niiden, jotka eivät tule valituksi.

Professionals

 Saku Valkama

Saku Valkama

toimitusjohtaja, TalentAdore Oy

Contact details

Klondyke, Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava info@talentadore.com

TalentAdore in social media