Uusi hotelli avautuu Kolin kansallismaisemien komeuteen

Kolin matkailun kasvanut kysyntä saa vihdoin kaivatun lisän majoituskapasiteettiin. Uuden kylähotellin mukana myös aktiviteettitarjonta lisääntyy.

Sokos Hotels avaa Kolin kylän lämminhenkiseen tunnelmaan uuden hotellin, joka kasvattaa alueen majoituskapasiteettia jopa 130 huoneella.
Sokos Hotels avaa Kolin kylän lämminhenkiseen tunnelmaan uuden hotellin, joka kasvattaa alueen majoituskapasiteettia jopa 130 huoneella.

Kolin huippujen huikeat kansallismaisemat, rikkaan luonnon monimuotoiset harrastemahdollisuudet ja sijainti keskellä Suomea Pielisen rannalla hyvien kulkuyhteyksien päässä ovat tehneet Kolista kysytyn lomakohteen aktiiviliikkujien, luontoystävien ja perhelomailijoiden keskuudessa. Viimeisen kolmen vuoden aikana majoituspalveluiden kysyntä on ylittänyt tarjonnan, mutta juhannuksena tilanteeseen saadaan kaivattu muutos. Sokos Hotels avaa Kolin kylän lämminhenkiseen tunnelmaan uuden hotellin, joka kasvattaa alueen majoituskapasiteettia jopa 130 huoneella.

– Kasvanut suosio ja rajallinen kapasiteetti ovat tehneet hotellimajoituksen saatavuudesta Kolilla ajoittain haastavaa, sillä viikonloput ovat olleet viime aikoina täynnä lähes aina vuodenajasta riippumatta. Uusi Break Sokos Hotel Koli Kylä helpottaa kiirettä ja parantaa valikoimaa. Jos on haaveillut lomasta kansallispuiston kauneudessa, niin nyt mahdollisuuksia löytyy entistä enemmän, hotellinjohtaja Pasi Ripatti kertoo ilouutisia kansallismaisemiin matkaa suunnitteleville.

"Break Sokos Hotel Koli Kylä panostaa kestävän matkailun edistämiseen suosimalla lähituottajien palveluita ja uusiutuvaa energiaa."

Keskelle Kolin kylää valmistuvan hotellin suunnittelussa on huomioitu erityisesti perheiden, ulkoilijoiden ja aktiiviliikkujien tarpeet. 

– Huoneisiin mahtuu majoittumaan minimissään kolme henkilöä ja jokaisesta löytyy erillinen kuivauskaappi. Retkipolut aukeavat suoraan hotellin pihapiiristä, ja yhteistyökumppanimme tarjoaa laajan kirjon opastettua ohjelmaa sekä välinevuokrausta polkupyöristä vesijetteihin, suksiin ja moottorikelkkoihin. Aktiviteettikumppanimme lisäksi hotellissa toimii omassa liiketilassansa hieroja ja fysioterapeutti sekä tislaamo, Ripatti avaa monien mahdollisuuksien Kolikylän tarjontaa.

Vastuullista lomailua 

Break Sokos Hotel Koli Kylä panostaa kestävän matkailun edistämiseen suosimalla lähituottajien palveluita ja uusiutuvaa energiaa. Sustainable Travel Finland- sekä Green key -tunnuksiakin hakenut hotelli hyödyntää energiantuotannossa omaa aurinkovoimalaa ja aluelämpökeskusta. Hotelli on rakentunut paikallisella työvoimalla ja ravintolan uniikki tarjonta on peräisin lähialueen tuottajilta.

– Burgereiden sämpylät leivotaan paikan päällä käsityönä ja lihat tulevat vierestä Polvijärveltä. Matkailijoiden lisäksi uusi hotelli virkistää alueen yrittäjien toimintaa ja alueen elinvoimaisuutta ympäristöä kunnioittaen, Ripatti kiteyttää.

Kolin kylähotelli kumppaneineen kutsuu lomailijoita uusiin seikkailuihin kestävän matkailun periaattein. Juhannuksena avautuvan hotellin huoneet ovat varattavissa nyt osoitteessa: 

www.sokoshotels.fi/fi/koli/sokos-hotel-koli-kyla

Teksti: Mari Korhonen

Commercial

Organisation information

Sokos Hotels

Sokos Hotels

Sokos Hotels – tehtävänä onnellistaminen

Sokos Hotels on 45 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun hotelleja on Suomessa ja Virossa. Ketjun neljä eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta, ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Uudessa Heymo-hotellityypissä maksat vain siitä, mitä kulloinkin tarvitset. Kaikille Sokos Hotelleille on myönnetty Green Key -ympäristötunnus. Sokos Hotels tarjoaa ensimmäisenä hotelliketjuna Suomessa mahdollisuuden kompensoida hotelliyön hiilipäästöt. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi useana vuotena peräkkäin, myös tänä vuonna. Marraskuussa Sokos Hotels -ketju sai Vuoden brändi 2022 -palkinnon kansainvälisen The World Branding Awards -kilpailun hotellikategoriassa. Kyseessä on maailmanlaajuisesti merkittävin brändityöstä myönnettävä palkinto.

Professionals

Pasi Ripatti

hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Koli Kylä

Contact details

Sokos Hotels Myyntipalvelu Puhelin 0300 870 000 (ma-pe klo 8-18)

Sokos Hotels in social media