Työsuhde-etuna kestävää ja älykästä latausta sähköautoille

Työsuhde-etuna kestävää ja älykästä latausta sähköautoille

Työsuhdesähköautoilla ja ylipäätään latausmahdollisuudella työpaikoilla voi olla merkittävä vaikutus työnantajamielikuvan rakentamisessa ja työntekijöiden houkuttelussa. 

Latauspaikkojen hankintaprojekti kannattaa aloittaa tarvekartoituksella, jossa käydään läpi mahdollinen nykyinen järjestelmä, sähkökeskuksen kapasiteetti sekä käyttäjien lataustarpeet. Saatavilla on paljon eritehoisia latureita erilaisiin tarpeisiin. 

”Latauspaikkojen hankintaprojekti kannattaa aloittaa tarvekartoituksella".

– Tunnin lataus 22 kilowatin teholla antaa akkuun 100 kilometrin kantaman, hidaslaturillakin saa tunnissa 10–20  kilometriä, myyntipäällikkö Pasi Taskinen vertailee.

Sopiva latureiden kombinaatio minimoi kustannukset ja maksimoi hyödyt. Uusi Fibox bluEV sopii enemmän ajaville tai esimerkiksi yrityksen vieraspaikoille, kun taas Heat’n’Charge -hidaslatauslaitteet sopivat lyhyempiä matkoja ajaville. Eritehoisia latureita yhdistelemällä saavutetaan usein paras lopputulos. 

”Samalle parkkipaikalle voi tehdä kustannustehokkaan yhdistelmän".

– Samalle parkkipaikalle voi tehdä kustannustehokkaan yhdistelmän esimerkiksi Fibox bluEV ja Heat’n’Charge Smart -laitteista. Tällä tavalla ei tule tehtyä yli-investointeja, mutta latausteho ei lopu kesken, Taskinen jatkaa. 

Fiboxin älykkäisiin tuotteisiin on saatavilla latausoperaattorin palveluita huolehtimaan laskutuksesta ja käyttäjien tunnistuksesta. 

Commercial

Organisation information

Fibox Group

Fibox Group

Fibox on suomalainen vuonna 1991 perustettu globaali perheyritys ja yksi maailman johtavista vaativien koteloratkaisujen tarjoajista.

Fiboxin monipuolisen kotelotarjonnan lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu täysi arvoketju tarkkuutta vaativien muovipuristeiden tuotesuunnittelusta komponenttivalmistukseen sekä asiakaskohtaisten sähkökeskusten ja kojeiden valmistus.

Maailmanlaajuisen toimitusketjumme moottorina ovat edistykselliset tuotantolaitoksemme Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa sekä asiakasta lähellä oleva osaava ja asiakastarpeet ymmärtävä henkilöstömme.

Professionals

Pasi Taskinen

myyntipäällikkö, Fibox Group

Contact details

Keilaranta 19, 02150 Espoo Puh. 0207 785 700 / asiakaspalveluinfofi@fibox.com