Muut artikkelit

05.03.2019

Laadukkaat koteloratkaisut teollisuuden vaativiin käyttöolosuhteisiin

Casemetin ydinosaamista ovat teräskoteloratkaisut sekä sähkömekaanisten ja ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistus. -Tarjoamme laadukasta kokonaispalvelua ratkaisun suunnittelusta valmistamiseen ja räätälöintiin, myynti- ja markkinointijohtaja Ari Yrjänäinen kertoo.  

Casemet Oy on valmistanut koteloratkaisuja tinkimättömällä ammattitaidolla yli 40 vuoden ajan. Yhtiöllä on tehtaat Mikkelissä, Riihimäellä ja Viron Pärnussa. – Päätuotteitamme ovat vakiokotelot, asiakaskohtaisesti kustomoidut ja täysin räätälöidyt koteloratkaisut. Olemme tunnettuja Ruotsissa eritoten kustomoiduista koteloratkaisuista. Kaikki kotelon valmistamiseen liittyvät työvaiheet tehdään samassa tehtaassa, jolloin prosessi on asiakkaalle kustannustehokas, nopea ja laadukas.  

Teollisuuden vaateet tunnetaan

Casemetilla on erittäin laaja kokemus teollisuuden segmenteistä ja vaativista käyttöolosuhteista. – Olemme valmistaneet koteloratkaisuja mm. ydinvoimateollisuuteen, jossa tiivisteeltä vaaditaan teknisesti todella vaativia ominaisuuksia. Valmistamme koteloita mm. kaivos-, laiva-, automaatio- ja prosessi- ja kemian-, ruoka- ja juomateollisuuteen. Tunnemme materiaalit ja valmistamme tuotteita niin polyesterimaalatusta, ruostumattomasta kuin haponkestävästä teräksestä sekä alumiinista ja alusinkistä. Konekantamme edustaa alan viimeisintä teknologiaa.

Yrjänäinen kertoo, että Casemet käyttää kotelon kansissa korkealaatuisimpia tiivistysmateriaaleja. – Kun käyttöympäristö ei aseta eritysvaateita, käytämme polyuretaanitiivistettä, mutta mikäli ympäristö edellyttää teknisesti edistyksellistä tiivistettä, silikonipohjainen tiiviste on ainut oikea valinta.

Räätälöidyt ratkaisut joustavasti

Casemet voi valmistaa räätälöidyt koteloratkaisut täysin asiakkaan teknisten spesifikaatioiden mukaan. – Asiakaskohtaiset, räätälöidyt kotelot voidaan valmistaa asiakkaan omilla mitoilla. Voimme myös työstää koteloita. Se tarkoittaa, että kotelon pohjaan ja kanteen tehdään vaikkapa valmiit rei´itykset asiakkaan kuvien ja teknisten spesifikaatioiden mukaan. Kotelot voidaan myös kalustaa asiakkaan toiveiden mukaan haluttuun tasoon. Tällöin kotelon sisään voidaan asentaa valmiiksi sähköisiä ja mekaanisia komponentteja: kytkimiä, mittareita, ohjauskalusteita ja riviliittimiä. Tehtaallamme on myös oma pulverimaalaamo, jolloin koteloratkaisun saa halutessaan omalla värisävyllä valmiiksi maalattuna. Ja kaikki tämä saman katon alta suoraan tehtaaltamme! Teksti: Mia Heiskanen

www.casemet.fi

TERÄSTUOTTEITA TINKIMÄTTÖMÄLLÄ AMMATTITAIDOLLA

Casemetin ydinosaamista ovat teräskoteloratkaisut sekä sähkömekaanisten ja ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistus. Meiltä saat joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua sekä tuotteet, jotka ovat loppuun asti hiottuja.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Casemet Oy

Casemet Oy

STÅLPRODUKTER UTAN KOMPROMISSERCasemets kärnkompetens ligger i lösningar för stålkapslingar samt legotillverkning av elektromekaniska och tunnplåtkonstruktioner. Hos oss får du flexibel och kundorienterad service samt produkter som är finslipade till minsta detalj.