Investointi turvallisuuteen on panostus yrityksen tulevaisuuteen

Suomalaisen turvatekniikkaosaamisen kentällä 4Safe erottuu muista tekoälyä hyödyntävällä tuotepaletilla. Tekoälyn tuottama tieto voi tehostaa turvallisuuden lisäksi myös liiketoimintaa.

Investointi turvallisuuteen on panostus yrityksen tulevaisuuteen

Yritysten turvatekniikkalaitteistoissa piilee valtavasti potentiaalia. Tekoälyn, sovellusintegraatioiden sekä nykyaikaisten hybridipilviratkaisujen avulla kiinteistöt voidaan pitää turvassa aiempaa kustannustehokkaammin, ja valvontakameroiden videokuvaa voidaan hyödyntää monipuolisemmin.

– Kun puhutaan aluevalvonnasta ja kiinteistöjen suojaamisesta, videokuvan hyödyntämisessä on paljon käyttämätöntä potentiaalia. Videokuva tarjoaa eväitä liiketoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen, ja siten on myös investointi yrityksen tulevaisuuteen, 4Safen toimitusjohtaja Antti Karjalainen sanoo.

”4Safen kautta saat yrityksesi liiketoiminnan tueksi kustannustehokkaat ja helppokäyttöiset hybridipilvipalveluratkaisut." 

Yrityksen taustajärjestelmään integroitua kameravalvontajärjestelmää voidaan käyttää yrityksen liiketoiminnan tehostamiseen. Käyttöesimerkkejä on muun muassa vaateketjuista, joissa analysoidaan muun muassa kävijämääriä sekä myyntiä, torjutaan hävikkiä sekä ohimyyntiä kassajärjestelmän ja kameravalvontajärjestelmän integraatiolla. Muita vastaavanlaisia käyttöesimerkkejä löytyy logistiikan puolelta kuin myös valmistavasta teollisuudesta.

Tekoäly palveluksessasi 

Tekoälyn voi valjastaa seuraamaan valvontakameroiden syötettä, poistaen tarpeen valvontakeskuksessa istuvalle vartijalle. Tekoäly voi tarvittaessa esimerkiksi hälyttää vartijan paikalle havaitessaan tunkeutumisyrityksen. Vaihtoehtoisesti asiattomasti alueelle saapuvaa henkilöä voidaan automaattisesti varoittaa valoja tai ääntä hyödyntämällä. 

– Tekoäly on valvoja, joka ei koskaan väsy. Tekoäly voi prosessoida erittäin suuren määrän videokamerakuvaa vartijaan verrattuna, ja hyödyntämällä nykyaikaisia tietoliikenneverkkoja, kuten kuitu tai 5G -verkkoja, pystytään tuottamaan erittäin nopea vasteaika  kamerahavainnosta toimintaan, 4Safen teknologiajohtaja ja osakas Kai Mäntylä sanoo. 

4Safen kautta saat yrityksesi liiketoiminnan tueksi kustannustehokkaat ja helppokäyttöiset hybridipilvipalveluratkaisut. 

Commercial

Organisation information

4Safe Oy

4Safe Oy

4Safe Oy on vuonna 1995 perustettu asiantuntijatalo, joka valmistaa, soveltaa ja integroi kokonaisvaltaisia ratkaisuja räätälöidysti yritysten ja julkishallinnon sekä teollisuuden erilaisiin tarpeisiin.

Ratkaisumme perustuvat asiakkaiden todellisiin tarpeisiin, vaatimattomasta vaativimpiin. Hyvät ratkaisut syntyvät aina hyvistä tuotteista. Laajasta valikoimastamme löytyvät markkinoiden parhaimpien valmistajien tuotteet. Asiakkaiden tarpeet ja haasteet ovat usein monisyisiä, eikä niihin aina riitä standardiratkaisu. Tällöin ratkaisu voidaan räätälöidä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, asiakaskohtaista ymmärrystä ja vahvaa ammattitaitoa käyttäen.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista tukea projektien kaikissa vaiheissa, aina suunnittelusta huoltoon ja ylläpitoon. Tavoitteenamme on lisätä asiakkaidemme kilpailukykyä ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Palvelumme vapauttavat asiakkaidemme aikaa, jotta he voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Professionals

Antti Karjalainen

Antti Karjalainen

toimitusjohtaja, 4Safe

Kai Mäntylä

Kai Mäntylä

teknologiajohtaja, osakas, 4Safe

Contact details

Martinkyläntie 67, 01720 Vantaa p. 020 127 8200sales@4safe.fi