Bästa service för mässbygge

Den finländska, internationellt verksamma mässbyggaren Messeforum Oy skapar alla sina mässmontrar klimatneutralt. En annan styrka som Messeforum har är den kundorienterade servicen genom alla steg i förberedelserna inför mässor.

Bästa service för mässbygge

Messeforum är i Finland känd som en innovativ, flexibel och snabbt växande mässbyggare som inte bara bygger upp mässmontrar utan även erbjuder komplett service samt nya digitala lösningar för mässprojekt. Under de senaste åren har även allt fler svenska företag börjat använda Messeforums tjänster, och självklart erbjuder Messeforum dem service på svenska.  

– Vi har under hela vår existens jobbat med mässor på olika håll i världen. Numera är även vår kundkrets internationell. Vi tror att vi även för svenska företag är ett konkurrenskraftigt alternativ för mässbygge, säger verkställande direktör Arto Varanki. 

”Våra klimatneutrala mässmontrar följer standarden för utsläppsberäkningar. Klimatneutraliteten uppnås bl.a. med hjälp av materialval, cirkulärekonomiska metoder och genom att använda koldioxidsnål energi”, säger Messeforums verkställande direktör Arto Varanki.

Messeforums verksamhet kännetecknas av högklassigt utfört arbete samt flexibel och proaktiv service efter kundens behov. Messeforums experter finns med som en hjälpande hand för kunderna i alla projektskeden och rekommenderar lösningar som fungerar bäst och är mest kostnadseffektiva. Dagens digitalteknik gör det till exempel möjligt att spara på kostnaderna för den personal som ska resa till mässan genom att i stället utföra en del av arbetet digitalt. 

Klimatneutrala mässmontrar

Messeforums klimatneutrala mässmontrar är helt unika i världen. Företaget lanserade dem år 2020 som ett resultat av ett genomgående klimatstrategiskt arbete och noggranna utsläppsberäkningar. Numera är alla mässmontrar som byggs av 
Messeforum klimatneutrala utan att kunden behöver beställa klimatneutralitet separat eller betala extra för det. 

– Våra klimatneutrala mässmontrar följer standarden för utsläppsberäkningar. Klimatneutraliteten uppnås bl.a. med hjälp av materialval, cirkulärekonomiska metoder och genom att använda koldioxidsnål energi. De utsläpp som vi inte på egen hand kan minska kompenserar vi genom att köpa in utsläppsrätter bort från EU:s system för handel med utsläppsrätter, vilket på riktigt påverkar minskningen av utsläpp i hela Europa, berättar Varanki. 

Messeforum uppmärksammar alla skeden för en mässmonter i utsläppsberäkningen, från själva mässkonstruktionerna och transporten av dem till resorna för Messeforums personal och underleverantörerna. Vi kompromissar inte på kvaliteten för mässmontrar eller på servicen, men utsläppen eliminerar vi helt och hållet. 

– Messeforums klimatneutrala mässmontrar är ett bra sätt att synas klimatvänligt på mässor och samtidigt göra deltagandet på mässor enkelt, poängterar 
Varanki. 

Commercial

Organisation information

Messeforum Oy

Messeforum Oy

Messeforum is one of the leading Finnish exhibition stand builders and exhibition service experts, trusted by companies in Finland and abroad. We are also the official representative in Finland of the world’s largest trade fair organiser, Messe Frankfurt Exhibition GmbH, as well as of NürnbergMesse GmbH. We will be an experienced and reliable exhibition and trade fair partner for your company.

Företag i Finland, i Sverige och utomlands förlitar sig på Messeforum, en av de ledande monterbyggarna och experterna på mässtjänster i Finland. Från Messeforum får du en erfaren och ansvarsfull mässpartner.

Professionals

Arto Varanki

Arto Varanki

CEO, Messeforum Oy

Contact details

Kauppatie 8 B, FI – 04300 Tuusula, Finland +358 40 544 5598info@messeforum.fi

Messeforum Oy in social media