Aihepiirit
25.09.2015

Selätä unettomuus ja stressi

Selätä unettomuus ja stressi

Kun stressi painaa päälle, unettomuus vaivaa ja hartiat jumiutuvat, lepää hetki Neurosonicin divaanilla. Jopa kymmenen minuutin käsittely matalataajuisilla värähtelyillä kesken työpäivän rentouttaa ja auttaa kehoasi palautumaan.

Kotimainen perustuu matalataajuiseen värähtelyyn, joka alun perin kehitettiin unihäiriöiden hoitoon.

Tyylikkään Neurosonic-divaanin matalataajuinen värähtely auttaa karkottamaan unettomuutta, stressiä ja päänsärkyä.

– Löysimme oikeat taajuusalueet ja hoito-ohjelmat, jotka autonomiseen hermostoon vaikuttamalla rauhoittavat stressaantuneen kehon nopeasti, selvittää menetelmän kehittänyt kehitysjohtaja, psykoterapeutti Marco Kärkkäinen Oy Neurosonic Finland Ltd:stä.

Hän korostaa, että käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja se vaikuttaa myös aineenvaihduntaan sekä verenkieroon, jolloin palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.

Kärkkäinen kertoo, että professori Markku Partisen työryhmän primääriunihäiriöitä käsittelevässä tutkimuksessa jo viidellä hoitokerralla 70 prosenttia potilaista koki saavansa parannusta unen laatuun ja myös ahdistuneisuus väheni.

Hyvät kokemukset unihäiriöiden hoidosta, stressin, lihasjännityksen ja kivun lievittymisestä ovat herättäneet myös kuluttajien sekä henkilökuntansa työssä jaksamisesta kiinnostuneiden yrityksen mielenkiinnon menetelmää kohtaan

on valittavana 3-8 ohjelmaa, joita ohjataan helppokäyttöisellä tabletilla. Kolmen ohjelman ohjelman, uni/stressi, palautuminen ja aktivointi, kesto on 12-39 minuuttia ja ne voidaan säätää kehon eri osille. Monipuolisessa Neurosonic-tuolissa on lisäksi viisi erikoisohjelmaa. 

Teksti: Maija-Liisa Saksa


Kaikki Neurosonic-tuotteet on saatavissa verkkokaupasta.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Neurosonic Finland | Oy Neurosonic Finland Ltd

Neurosonic Finland | Oy Neurosonic Finland Ltd

Neurosonic Finland Oy:ssä tutkitaan, kehitetään ja markkinoidaan Neurosonic-menetelmää ja –laitteita sekä yksityisille kuluttajille että yrityksille.