Aihepiirit
25.09.2015

Lisää kilpailukykyä

Ihme-3d Oy  parantaa yrityksesi tuloksentekokykyä automatisoimalla mittatilaustyönä valmistettavien tuotteiden myynti- suunnittelu ja toimitusprosessit uudella tavalla. Ihme-3d:n kehittämä tekniikka mahdollistaa helpon 3d- ja tietomallinnuksen suoraan nettiselaimessa ilman insinööritason osaamista tai raskaita, asennettavia työpöytäsovelluksia.


Ihme-3d:n kehittämä ratkaisu perustuu Cielo-teknologiaan, joka osia ovat myynnin (Cielo Sales), suunnittelun (Cielo Engineering) ja tuotannon (Cielo Manufacturing) järjestelmät.

– Cieloon investointi on kannattavaa, sillä saatavat hyödyt ylittävät vuosittain moninkertaisesti investointikulut. Paras lopputulos saadaan ottamalla käyttöön koko järjestelmä, mutta Cielon moduuleita voidaan myös integroida olemassa oleviin taustajärjestelmiin, selvittää toimitusjohtaja Teemu Saari.

Cielo on korkean automaatiotason tekninen toiminnanohjausjärjestelmä ja sitä käytetään erityisesti rakennustuote- ja metalliteollisuudessa. Se taipuu kuitenkin hyvin mihin tahansa rakennus- ja metalliyritysten liiketoimintaan, jonka kilpailukykyä halutaan parantaa, sillä Cielo-teknologian päälle räätälöidään aina yrityskohtainen ratkaisu.

Nettiselailemella käytettävä pilvipohjainen Cielo-järjestelmä mahdollistaa myynnin, suunnittelun ja tuotannon tietojen joustavan hyödyntämisen laitteista, ohjelmistoalustasta sekä ajasta ja paikasta riippumatta. Järjestelmän käyttäjältä ei vaadita erityistä suunnitteluohjelmisto-osaamista, vaan esimerkiksi myyjä voi helposti määritellä tuotteen jo myyntitilanteessa.

– Tarjoamme mielellämme ylläpidon sisältävän kokonaisratkaisun, mutta annamme niin sovittaessa järjestelmän lähdekoodin asiakkaalle. Tosin yksikään asiakkaamme ei ole halunnut päästä meistä eroon, toteaa Saari tyytyväisenä.

Cielo perustuu Ihme-3d:n korkeatasoiseen tutkimus- ja kehitystoimintaan. Myös tietoturva täyttää tiukat vaatimukset, sillä kehitystyössä on mukana huippuluokan Nokia- ja F-Secure -taustaisia ammattilaisia.

Ihme-3d:n innovoinnin tuloksena on markkinoille tulossa alkuvuodesta uusi, todella helppokäyttöinen Internet of Things – laite- ja softaratkaisu kiinteistöhuoltoon ja ylläpitoon. 


Teksti: Maija-Liisa Saksa

……………………

Cielo automatisoi
– myynnin teknisen tiedon keräämisen ja hinnoittelun
– lujuuslaskennan, piirustusten ja 3D-siirtotiedostot
– määrälaskennan ja tilaukset
– tuotannon optimoinnin ja ohjauksen (sahaus, työstökoneet)
– aikataulutuksen ja projektinhallinnan

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Ihme-3d Oy

Ihme-3d Oy taistelee rakennus- ja metalliyritysten kilpailukyvyn puolesta uusimpien web- ja IoT-teknologioiden avulla. Järjestelmiemme avulla liiketoiminnan automaatioaste kasvaa koko myynti-toimitus -prosessissa, mikä parantaa kannattavuutta.