Aihepiirit
14.12.2017

Kupilka – paras kaveri retkelle

yhdistyvät ikiaikojen nuotiotulien perinne, uusi teknologia sekä ekologisuus. Kupilkan modernit eräastiat tuovat suomalaisen luonnon mukaan retkelle ja astiat kestävät vuodesta toiseen kovissakin olosuhteissa. 

Kupilkan salaisuus on suomalaisista sertifioiduista metsistä saatavat selluloosakuidut. Ne antavat astioille lujuuden sekä ainutlaatuisen, luonnonmukaisen ulkoasun ja lämpimän kosketustuntuman. Komposiittimateriaalin ansiosta tuotteet ovat myös kevyitä ja kestäviä.

– Uutuutemme, Kupilka 37, voitti viime kesänä sarjansa Scandinavian Outdoor Awardissa OutDoor-messuilla Friedrichshafenissa. Kupilka 37 on todellinen 2-in-1 -tuote. Sen vetoisuus on 3,7 dl, joten se soveltuu sekä keittoaterialle että kahvi- tai teehetkeen, kertoo Plasthill Oy:n vientipäällikkö Laura Kaasinen.

Kupilka-sarjaan kuuluvat erikokoiset kupit, kulhot, lautaset ja aterimet sekä lahjapakkaukset. Tuotteita on saatavissa hyvin varustetuista retkeilyliikkeistä, esim. Relagsilta.

Teksti: Maija-Liisa Saksa

Kupilka = lempikuppi

  • Luonnonystävän eräastiasto
  • Luonnonkuitukomposiittituote
  • Soveltuu käytettäväksi -30 – +100 C°
  • Konepesunkestävä
  • Valmistettu Suomessa EKOenergialla

 

Kupilkan erityisominaisuudet perustuvat omavalmisteiseen Kareline® luonnonkuitukomposiittiin. Se antaa tuotteille ainutlaatuisen ulkoasun ja kosketustuntuman. Materiaali muistuttaa ulkonäöltään luonnontuotetta, ja se voidaan värjätä ja jälkikäsitellä eri tavoin. Kareline® antaa muotoilulle uusia mahdollisuuksia, sillä seinämävahvuus voi vaihdella paljonkin samassa kappaleessa. 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Kupilka

Whether enjoying a luxury dinner or camping in extreme conditions, our products bring Nordic edge to your memorable outdoor moments.These ecological travel and bushcraft cups, bowls, plates and cutlery are durable even when it’s -30°C outside. They can be cleaned easily by hand or in the dishwasher when back at home. Enjoy a sunny afternoon barbecuing and serve the food on Kupilka dinnerware or head for a long hike with a light set of Kupilka including just the essentials.