Aihepiirit
27.03.2018

Ravinnolla on merkitystä!

Tiesitkö, että voit oikeanlaisella, juuri itsellesi sopivalla ravinnolla vaikuttaa omaan terveyteesi sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä? Suomen Ravintoterapiayhdistyksen ammattilaiset ovat käytettävissäsi, kun tarvitset opastusta ja tukea oman hyvinvointisi parantamiseksi. 

Kehollasi on luontainen kyky tasapainottaa ja korjata itseään, kun se saa siihen mahdollisuuden ja kun tarjoat sille ravitsemuksellisesti kaikki, mitä se kulloinkin tarvitsee. Nämä tarpeet vaihtelevat yksilökohtaisesti jokaisen henkilökohtaisten ominaisuuksien ja tilanteiden mukaan. Samanlainen ruoka ei sovi kaikille. Juuri Sinun tilanteeseesi sopivan ruokavalion löytämisellä, ravintopuutostilojen korjaamisella sekä ruoansulatuksen ja suoliston kunnosta huolehtimalla voi olla todella iso merkitys hyvinvoinnillesi.

Ravintoneuvojamme, -valmentajamme ja -terapeuttimme ovat koulutettu auttamaan ja tukemaan sinua yksilöllisesti. Ammattilaisemme ovat käyneet useita vuosia kestävän, perusteellisen koulutuksen, joka mahdollistaa ihmisen ravitsemustasapainon kokonaisvaltaisen arvioinnin ja sen tavoittelemisen. Ravitsemuskonsultaatiossa pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa ravitsemuksen ja elämäntapojen kautta edistämään hyvinvointia asiakkaan lähtökohdista ja tavoitteista käsin. 

Haluatko lisätietoja? Käy verkkosivuillamme, etsi itseäsi 

lähinnä palveleva ammattilainen ja ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustuthan myös blogiimme!

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Suomen Ravintoterapia

Suomen Ravintoterapiayhdistyksen ammattilaiset ovat sinua varten!Yhdistyksemme jäsenet ovat ravitsemuksen ammattilaisia. Autamme ja opastamme asiakkaitamme ravitsemukseen ja terveyteen liittyvissä asioissa ja ongelmissa.Työssämme yhdistyvät moderni lääketiede ja funktionaaliseen lääketieteeseen pohjautuva tietämys, tavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Terveellisellä ja ravintorikkaalla ruokavaliolla voidaan tehokkaasti ylläpitää ja kohentaa terveyttä. Ravitsemusterapiaan suuntautuneiden jäsentemme erityisalaa on myös eri sairauksien vaatima ravitsemus tukihoitona. Teemme yhteistyötä lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Toimintamme on vakuutettua ja vastuullista. Koulutukseemme kuuluvat myös funktionaalisen lääketieteen laboratoriotestit.