Toimiva ilmanvaihto on sijoitus

Ilmanvaihdolla on suuri merkitys rakennuksen energiankulutukseen, kiinteistön kestävään ylläpitoon ja sisäilman laatuun. Vallox Oy tunnetaan asuntorakentamisen puolella kestävien, energiatehokkaiden ja luotettavien ilmanvaihtokoneiden valmistajana. Nyt sama osaaminen on saatavilla myös suurempien toimitilojen ilmanvaihtoratkaisuihin.

Vallox Pureo -ilmankäsittelykoneet sopivat toimi- ja liiketiloihin sekä julkisiin rakennuksiin. Niitä on asennettu mm. liite-, tuotanto- ja toimistotiloihin, kuntoilutiloihin, oppilaitoksiin ja päiväkoteihin. Toimiva ilmanvaihto on tärkeä sekä kiinteistön rakenteiden kuin sen käyttäjienkin kannalta.
Vallox Pureo -ilmankäsittelykoneet sopivat toimi- ja liiketiloihin sekä julkisiin rakennuksiin. Niitä on asennettu mm. liite-, tuotanto- ja toimistotiloihin, kuntoilutiloihin, oppilaitoksiin ja päiväkoteihin. Toimiva ilmanvaihto on tärkeä sekä kiinteistön rakenteiden kuin sen käyttäjienkin kannalta.

Valloxin kompaktit ilmankäsittelykoneet sopivat esim. toimistoihin, kouluihin, liikuntahalleihin, liiketiloihin ja hoivakiinteistöihin. Tuotepäällikkö Juuso Nyströmin mukaan Vallox Pureo -ilmankäsittelykoneet on alusta asti suunniteltu toimimaan Suomen vaativissa olosuhteissa ja täyttämään VDI 6022 -hygieniastandardin vaatimukset. 

– Niiden kehittämisessä on huomioitu niin tilan käyttäjien, suunnittelijoiden, asentajien kuin talotekniikasta huolehtivien tarpeet. Toimiva ilmanvaihto pitää sisäilman raikkaana hengittää, ja kun ylimääräinen kosteuskuorma poistuu tehokkaasti, myös kiinteistö rakenteineen pysyy kunnossa. Koneissa on lähtökohtaisesti erinomainen lämmöntalteenotto ja ne soveltuvat niin uudispuolelle kuin korjausrakentamiseenkin, kertoo Nyström.

Vallox Pureo -ilmankäsittelykoneiden ohjaus ja varustetaso on joustavasti valittavissa kohteen tarpeiden mukaan, painottaa Juuso Nyström.

Avainsanana joustavuus

Vallox Pureo -koneet mukautuvat monenlaisiin käyttötarpeisiin.

– Avainsana on joustavuus. Rungon modulaarisuuden ansiosta ne ovat helposti kuljetettavissa ja asennettavissa, ja esimerkiksi saneerauskohteissa ei siksi tarvitse rikkoa rakenteita, mainitsee Nyström.

”Toimiva ilmanvaihto pitää kiinteis­tön
 kunnossa".

– Koneet ovat myös huollettavissa molemmin puolin, mikä on tässä tuotekategoriassa poikkeuksellista.

Joustavuutta tuo myös se, että Vallox-ilmankäsittelykoneiden varustetaso ja ohjaus on valittavissa kohteeseen sopivalla kombinaatiolla. 

– Koneet toimitetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko sähkö- ja säätölaitteineen tai ns. riviliitinkoneena, jolloin asiakas voi asennuttaa haluamansa automatiikan. Laitteet voi liittää kaikkiin olemassa oleviin rakennusautomaatiojärjestelmiin, jatkaa Nyström.

”Avainsana on joustavuus".

Suunnittelijoille tarkoitettua mitoitusohjelmaa Nyström pitää merkittävänä apuna. 

– Jokainen kohde on omanlaisensa ja on tärkeää, että koneet voidaan mitoittaa kunkin kohteen vaatimusten mukaisesti. Mitoitusohjelman avulla se käy helposti.

Commercial

Organisation information

Vallox Oy

Vallox Oy

Vallox Oy on suomalainen, tunnettu, lähes 50 vuotta ilmanvaihtojärjestelmiä valmistanut yritys. Korkealaatuiseen ilmanvaihtoteknologiaan on yhdistetty yksinkertainen tyylikäs muotoilu, hiljaisuus ja energiatehokkuus. Tehtaamme sijaitsee Loimaalla, jossa tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan. Tuotteillamme on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki.

Professionals

Juuso Nyström

tuotepäällikkö, Vallox Oy

Contact details

Myllykyläntie 9-11, 32200 Loimaa

Vallox Oy in social media