Siili vai posliini?

Sokerointi kotona on helppoa!

Makea Helsingin VARMA-sokerointipakettiin sisältyy: MEDIUM sokerimassa 500g, HARD sokerimassa 500g, Puhdistusaine 200ml, Ruusuvesi 200ml ja Talkki 100g
Makea Helsingin VARMA-sokerointipakettiin sisältyy: MEDIUM sokerimassa 500g, HARD sokerimassa 500g, Puhdistusaine 200ml, Ruusuvesi 200ml ja Talkki 100g

Sokerointi on helppo tapa poistaa karvat kotona, kiireisessä arjessa aikaa ja rahaa säästäen. Ihokarvat poistetaan sokerointimassan avulla hieman samaan tapaan kuin vahalla, mutta sokerointi on luonnonmukaisuudellaan sekä helppoudellaan jättämässä vahauksen varjoonsa. Karvojen lisäksi sokerointi vie mukanaan myös kuivuneen ihosolukon ja tekee ihosta silkkisen pehmeän.

Siili vai posliini?

Sokerointi on luonnollinen ja iholle hellävarainen tapa poistaa karvat pitkäksi aikaa. Sokeroinnin jälkeen iho on sileä 3–6 viikkoa ilman piikikästä sänkeä. Sokerointi sopii sekä naisille, että miehille ja kaikille ihotyypeille. 

”Myös brassi eli intiimialueiden karvanpoisto onnistuu turvallisesti."

– Jo ensimmäisen sokerointikerran jälkeen ihokarvojen kasvu heikentyy ja ohentuu, Makea Helsingin toimitusjohtaja Linda Timonen vakuuttaa. Hän on tehnyt ammatikseen sokerointeja vuodesta 2012 lähtien.

– Myös brassi eli intiimialueiden karvanpoisto onnistuu turvallisesti.

Turvallinen ja toimiva sokerointipaketti kotikäyttöön

– Uuden sokerointituotesarjamme kehittäminen lähti aluksi siitä, että olin kehittänyt yrityksellemme Fast&Furious sokerointi™ -menetelmän, joka on ergonomista, hellävaraista ja nopeaa verrattuna perinteiseen sokerointiin. Jouduin itse alussa sekoittelemaan eri sokereita, jotta niitä pystyi käyttämään uudessa tekniikassa. Kyselin eri tehtailta, pääsisinkö mukaan niiden tuotekehitykseen. Lopulta Hollannista löytyi sitten tehdas, joka kysyi, haluaisinko lähteä kehittämään omaa tuotetta heidän kanssaan. Kolme ja puoli vuotta siinä kehityksessä menikin, Linda naurahtaa.

– Kehittämässämme MAKEA -tuotesarjan sokerimassoissa raaka-aineena ovat vain fruktoosi, glukoosi ja vesi, eli tutut ja turvalliset raaka-aineet. Siitä lähti idea, että miksi näitä ei voisi tarjota tavallisille kuluttajillekin. Tuote sopii hyvin myös herkälle iholle, eikä jätä jälkeensä kutisevaa ihoa. Vielä ajatellaan sokeroinnin olevan vaikeaa, mutta sen myytin aion murtaa, Linda kertoo.

”Kehittämässämme MAKEA -tuotesarjan sokerimassoissa raaka-aineena ovat vain fruktoosi, glukoosi ja vesi, eli tutut ja turvalliset raaka-aineet." 

MAKEA -tuotesarja on nyt ollut ammattilaiskäytössä ja myynnissä kohta viisi vuotta. Se toimii todistetusti sekä ammattilaisten että kotikäyttäjien erittäin laajalla kokemuksella ja asiakaspalautteella varmistettuna. 

Ostetuimmassa VARMA sokerointipaketissa on MEDIUM ja HARD -sokerit eri kehon alueille, joten tuotteilla voi käsitellä kaikki haluamansa kehon alueet. Myös brassi eli intiimialueiden karvanpoisto onnistuu turvallisesti kotona. 

– Ihoalueesta riippuen sokerointi VARMA sokerointipaketin tuotteilla maksaa kotona tehtynä noin 2–5 euroa sokeroitua aluetta kohti, Linda laskee.

Kaikki osaavat sokeroida 

– Uskomme, että jokainen Makean asiakas oppii tekemään sokeroinnin tuotteillamme oikein. Meillä on nettisivulla ohjevideoita tuotteiden oikeaoppisesta käytöstä ja sokerointitekniikasta eri alueille: www.makeahelsinki.fi/sokerointikotona. Lisäksi vedän somekanavillamme 
sokerointi-LIVE:jä asiakkaille.

– Jos joku ei pääse eteenpäin näillä opeilla, hän voi viestitellä kanssani suoraan sähköpostilla tai somessa, jolloin opastan henkilökohtaisesti ratkaisemaan vastaan tulleen haasteen. Missiomme on saada sokeroinnista uusi normi, ja kaikki osaavat jatkossa sen käden käänteessä tehdä, Linda kertoo.

MAKEA:n suosituimpaan VARMA-sokerointipakettiin sisältyy: MEDIUM sokerimassa 500g, HARD sokerimassa 500g, Puhdistusaine 200ml, Ruusuvesi 200ml ja Talkki 100g. Näillä tuotteilla voit poistaa ihokarvat päästä varpaisiin!

MAKEA:n pääkouluttaja Linda Timonen opettaa yksityiskohtaisissa ja rennoissa opetusvideoissa asiakkaille, kuinka oikeaoppisesti sokeroimalla saadaan karvat viikoiksi pois alueelta kuin alueelta.

Sokerointiopetus-LIVE torstaina 6. heinäkuuta 2023 klo 18:00. Opetellaan yhdessä sokeroimaan sääret & kainalot!

Lisätietoja

Opetusvideot: makeahelsinki.fi

Sokerointiopetus-LIVE:t 

Instagramissa 
@makeahelsinki

TikTokissa 
@siilivaiposliini

Commercial

Organisation information

Makea Helsinki

Makea Helsinki

Iloinen, reipas, aurinkoinen, hyväntuulinen, muikea, hymyilevä ja pikkutuhma sokerointipalveluihin sekä ihonhoitotuotteisiin erikoistunut yritys. Tätä kaikkea on Makea Helsinki. Olemme myös kokeilunhaluinen, innovatiivinen, kekseliäs, luova ja paljon muuta!

Professionals

Linda Timonen

Linda Timonen

toimitusjohtaja, Makea Helsinki

Contact details

Hämeentie 48, 00500 Helsinkip. 045 342 7644 ma–pe 8– 21, la–su suljettuasiakaspalvelu@makeahelsinki.fi

Makea Helsinki in social media