Yksilöllistä ja laadukasta käsityötä

Karoliina Jokisen ja Kristian Lehtisen luotsaamassa Kakolan Myymälässä myydään suosittuja vankilatuotteita. Kuva: Kakolan myymälä
Karoliina Jokisen ja Kristian Lehtisen luotsaamassa Kakolan Myymälässä myydään suosittuja vankilatuotteita. Kuva: Kakolan myymälä

Vuonna 2017 avattu Kakolan Myymälä jatkaa lakkautetun, valtion vankituotemyymälän perinnettä. Laadukkaisiin tuotteisiin pätee sanonta ”kiireen tuolta puolen”. Toiminnasta vastaa yrittäjäpariskunta Kristian Lehtinen ja Karoliina Jokinen.

– Hankimme valtiolta vanhan varaston, jonka pohjalta aloimme päivittämään jatkuvasti monipuolistunutta tuotteistoamme. Pyrkimyksenä on pitää vankituotekulttuuria yllä. Tuotteet ovat paikallisia, kotimaisia ja laadukkaita. Saatavilla on myös muita lähellä valmistettuja, kotimaisten yrittäjien tuotteita. Myymme tuotteita täällä myymälässämme sekä verkkokaupassa, Lehtinen kertoo.

Tuotteistossa ovat edustettuina monet vanhat klassikot, esimerkiksi sienijakkarat, puutarhakalusteet, leikkuulaudat sekä sauna- ja kylpytuotteet, kuten vohvelipyyhkeet. 

– Vanhimmat tuotteet ovat peräisin 1940- ja 50 -luvuilta. Valikoima onkin kiinnostava sekoitus vanhaa ja uutta. Saatavilla on myös nahkatuotteita, keramiikkaa ja paljon muuta. Lämpimästi tervetuloa. 

Teksti: Teemu Simola

Commercial

Organisation information

Kakolan Myymälä

Kakolan Myymälä

Suosittuja vankilatuotteita käsityönä

Kakolan myymälä jatkaa lakkautetun, valtion vankituotemyymälän perinnettä. Toiminnasta vastaa yrittäjäpariskunta Kristian Lehtinen ja Karoliina Jokinen. Tuotteisto uusiutuu säännöllisesti, mutta edustettuina ovat myös monet vanhat klassikot, esim. sienijakkarat, puutarhakalusteet, leikkuulaudat sekä sauna- ja kylpytuotteet. Tuotteita on saatavilla myös verkkokaupasta.

Professionals

Kristian Lehtinen

yrittäjä, Kakolan Myymälä

Karoliina Jokinen

yrittäjä, Kakolan Myymälä

Contact details

Graniittilinnankatu 2 n 129, 20100 TurkuPuh. +358 41 314 0615 Aukioloajat ti–la 12–17 ja su 12–15karoliina@valoomo.com

Kakolan Myymälä in social media