Kodinostajan apuna

Pirkanmaalaisen insinööritoimiston Tervatekin tärkeimpiä palveluita ovat omakotitalojen kuntotarkastukset ja taloyhtiöiden kuntoarviot. Tärkeintä on tuottaa lisäarvoa hyvällä laadulla ja asiakaspalvelulla.

Tervatekin päätuotteita ovat asuntokaupan kuntotarkastus ja taloyhtiöiden kuntoarviot.
Tervatekin päätuotteita ovat asuntokaupan kuntotarkastus ja taloyhtiöiden kuntoarviot.

Jotta jonkun kanssa haluaa tehdä yhteistyötä, niin sen toisen osapuolen pitää olla hyvä tyyppi, sanoo Tervatekin omistaja-toimitusjohtaja Marko Tervala

– Meillä asiakaspalvelu on tärkeässä roolissa, ja huomioimme sen kaikessa toiminnassamme. 

Tervatekin päätuotteita ovat asuntokaupan kuntotarkastus ja taloyhtiöiden kuntoarviot. Lisäksi tehdään esimerkiksi asbesti-, kosteus-, sisäilma- ja hometutkimuksia. 

– Haluamme olla auttamassa asiakkaita. Ehkä hän on ostamassa uutta kotia tai ehkä kiinteistöstä on löytynyt jokin vaurio.

Tervala perusti yrityksen vuonna 2016. Sitä ennen hän oli toiminut 25 vuotta liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä ihan toisella alalla. 

"Haluamme olla auttamassa asiakkaita."

– Jossain vaiheessa aloin haluta takaisin rakennusalalle, jolle olin alun perin kouluttautunut. Minulla oli kova kunnianhimo lähteä tekemään jotain uutta. 

Rakennustekniikassa kiinnostivat erityisesti sen haasteellisuus, teknisyys ja monipuolisuus sekä se, että alalla saa toimia ihmisten kanssa. Uusi yritys sai niin hyvän vastaanoton, että toiminta laajeni jo seuraavana vuonna toisiin kaupunkeihin. 

Nyt Tervatek työllistää kolmisenkymmentä asiantuntijaa eri puolilla Suomea. Yritystä johdetaan edelleen Pirkanmaalta, Ylöjärveltä. 

– Osallistun itsekin välillä kenttätyöhön. Tykkään käydä asiakkaiden luona, ja minulle on muodostunut pitkäaikaisia yhteistyösuhteita, joista haluan huolehtia. 

Asiakkaiden auttaminen on edelleen se tärkein asia. 

– Asuntokaupat ovat yleensä ihmisten isoimpia hankintoja, ja rakennusten kuntoon liittyy usein paljon epävarmuutta. Siellä taustalla on aina ihminen, joka haluaa apua ja tukea. 

Teksti: MERI SAVONEN

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Tervatek Oy

Tervatek Oy

Insinööritoimisto Tervatekin päätuotteet ovat asuntokaupan kuntotarkastukset ja taloyhtiöiden kuntoarviot. Toimisto työllistää noin 30 asiantuntijaa ympäri Suomea, ja toimintaa johdetaan Pirkanmaalta Ylöjärveltä. Tervatek tuottaa kattavasti palveluita rakennusten eri elinkaaren vaiheisiin: asbesti-, kosteus-, home- ja vauriotutkimukset, sisäilman analyysit, homekoiratutkimukset ja energiatodistukset. Tavoitteena on tuottaa laadukkaita ja luotettavia palveluita, tietenkin hyvällä asiakaspalvelulla.

Artikkelin asiantuntijat

Marko Tervala

Marko Tervala

omistaja-toimitusjohtaja, Tervatek Oy

Yhteystiedot

p. 010 299 1818 myynti@tervatek.fi