Kiinteistöt

13.12.2017

Rauhallista ja turvallista elämää Kevan senioriasunnoissa

Kevan senioriasunnot sijaitsevat monipuolisten palvelujen sekä kattavien liikenneyhteyksien varrella. Kevan senioriasunnot ovat 55 vuotta täyttäneille suunniteltuja vuokrakoteja Helsingissä, Vantaalla, Tampereella ja Turussa monipuolisten palvelujen ja kattavien liikenneyhteyksien varrella.

Kevan vuokra-asunnot Helsingissä, Vantaalla, Tampereella ja Turussa tarjoavat helpon asumismuodon senioreille
Kevan vuokra-asunnot Helsingissä, Vantaalla, Tampereella ja Turussa tarjoavat helpon asumismuodon senioreille

Kevan vuokra-asunto on helppo ja huoleton asumismuoto yli 55-vuotiaille. 

– Asukkaamme ovat kiitelleet erityisesti asuntojen toimivia pohjaratkaisuja ja vehreitä sisäpihoja. Kerrostaloasuminen modernissa asunnossa on etenkin omakotitalosta muuttavalle huoleton vaihtoehto ilman lumi- ja pihatöitä ja kodin remonttihuolia. Kaikki senioriasuntomme sijaitsevat myös monipuolisten palvelujen ja kattavien liikenneyhteyksien varrella, asuntosihteeri Eija Juhola kertoo. 

Esteetön koti ja yhteistä tekemistä

Niin asunnoissa kuin taloyhtiöissäkin on kiinnitetty erityishuomiota liikkumisen helppouteen. 

– Asunnoista puuttuvat sisäpuolelta kynnykset, joten rollaattorilla ja pyörätuolilla on helppo liikkua. Myös turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota asentamalla osaan keittiöistä turvaliesi. Muutamassa kohteessa on jopa niin, että varasto onkin sijoitettu samaan asuinkerrokseen asunnon kanssa, joka on sekin arjen helpottaja. Useassa kohteessa on myös asukastoimintaa, joka kokoaa asukkaat yhteen päiväkahvin, lukupiirin ja muun yhdessäolon merkeissä ja joihin jokainen voi osallistua oman kiinnostuksensa mukaan. Tärkeintä on, että seniorikoti on asukkailleen viihtyisä koti, jossa on mukava viettää rauhallista arkea, Juhola toteaa.

Teksti: Mia Heiskanen

Katso Kevan seniorikohteet ja tee asuntohakemus jo tänään!

Lisätietoa: asunnot@keva.fi tai 020 614 2542

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Keva

Keva

Keva on Suomen suurin työeläkevakuuttaja. Kun julkisen alan työntekijät päättävät työuransa, me huolehdimme siitä, että heillä on ansaittu eläke odottamassa. Ja jos ura katkeaa ennen aikojaan, turvaamme riittävän elannon.