Aihepiirit
07.12.2021

Älykäs talousohjelmisto mukautuu mikroyrityksen kasvutarpeisiin

Ohjelmistotalo Lemonsoft Oy on kehittänyt uudenlaisen LemonSmart-ohjelmiston, joka on älykäs, kasvavan mikroyrityksen tarpeisiin kehitetty ratkaisu laskutuksen, ostolaskujen, palkanlaskennan ja raportoinnin hoitamiseen. Ohjelmisto skaalautuu asiakkaan kasvun mukana ja ohjelmistoon voidaan helposti liittää kulloinkin tarvittavia osia taustalla olevasta Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmästä.

Lemonsoft on ohjelmistotalo, jonka tuotteilla voidaan hallinnoida koko asiakkaan elinkaari startupista suuryritykseksi saakka.

– Selainpohjaisessa LemonSmart ohjelmistossa on panostettu käytön helppouteen ja itseohjautuva ohjelmisto voidaan ottaa käyttöön omatoimisesti, Lemonsoft Oy:n tuotepäällikkö Marko Wahlsten toteaa.

LemonSmart on rakennettu Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) päälle, joka automatisoi kaiken mahdollisen asiakkaan puolesta.  LemonSmartia käytettäessä kasvavan yrityksen ei tarvitse miettiä, mikä ohjelmisto seuraavaksi pitäisi hankkia kasvun hallitsemiseksi. 

–  Kaikki data on jo kerättynä ja olemassa LemonSmartissa, joten yrityksen kasvaessa tarvitsee vain päättää, mitä taustalla olevan toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuuksia otetaan seuraavaksi käyttöön prosessien sujuvoittamiseksi ja raportoinnin kehittämiseksi. Tämä tuo sekä ajallista että kustannussäästöä verrattuna kokonaan uuden ERP-järjestelmän hankintaan, Wahlsten sanoo.

Pitkäaikainen kumppanuuspolku

Lemonsoft on ERP-talo ja yrityksen tuotteilla voidaan hallinnoida koko asiakkaan elinkaari startupista suuryritykseksi saakka. Lemonsoft hakee asiakkaiden kanssa best practises -toimintamalleja, jotka sopivat laajemminkin käyttöön eri yrityksissä.

– Meillä on heti alusta alkaen tavoitteena pitkäjänteinen yhteistyö, jossa ohjelmistoa kehitetään yhdessä asiakaspalautteen pohjalta. Tavoitteena on molemminpuoleinen luottamus.

”Tarjoamme alan parhaan asiakaskokemuksen kustannustehokkaasti".

Lemonsoft tekee yhteistyössä asiakkaan kanssa prosessikaaviot heidän liiketoiminnastaan ja kehittää heidän prosessejaan, mikä ei ole ihan tyypillistä ohjelmistotalolle. Puolin ja toisin voidaan käydä avointa keskustelua, onko prosessin kannalta järkevää tehdä asioita nykyisellä tavalla. 

– Kun asiakkaan prosesseja piirretään yhdessä auki, näemme samalla, miten ohjelmistoamme voidaan hyödyntää mahdollisimman hyvin. Uskomme, että yhteistyössä kanssamme asiakasyrityksemme tekevät parempaa tulosta ja saavat alan parhaan asiakaskokemuksen, Wahlsten painottaa.

Teksti: Jari Peltoranta

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Lemonsoft

Lemonsoft Oyj
- Vaasassa vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo - Konsernin liikevaihto: pro forma 2020 17,4 milj. euroa - Konsernin henkilöstömäärä: 1.1.–30.9.2021 keskimäärin 123 työntekijää - Erikoistunut yritysohjelmistoihin

Artikkelin asiantuntijat

Marko Wahlsten

tuotepäällikkö, Lemonsoft Oy

Yhteystiedot

Vaasanpuistikko 20 A, 65100 VAASA Vaihde: 010 328 1000info@lemonsoft.fi

Lemonsoft somessa