Vastuullisuus on osa liiketoimintamallia

Visma Megaflex Oy:n toiminnan ytimessä on vastuullisuus. Se toteutuu automaattisesti käsi kädessä fiksujen liiketoimintamallien kanssa, jotka tarjoavat asiakkaille tehokkaita ohjelmistoja ja palveluita ihmisten liikkumiseen ja kiinteistön hallintaan.

Vastuullisuus on osa liiketoimintamallia

Kiinteistöjen kulunvalvonnan asennuksissa voidaan hyödyntää asiakkaiden olemassa olevia kaapelointiratkaisuja ja tekniikkaa. Tämän myötä aikaa, kustannuksia ja materiaaleja säästyy. 

– Merkittävä ympäristötekijä on myös se, että laitteemme on kestävä ja kierrätettävä. Kun esimerkiksi asiakkaamme rakennushanke valmistuu, siirrämme laitteiston huollettuna uuteen kohteeseen, kertoo toimitusjohtaja Mika Luukko.

Järjestelmän sydän on Visma Megaflexin kehittämä ja Suomessa valmistettu IoT-pääte Greenbox. 

– Greenbox kerää tarvittavat tiedot ja lähettää ne ohjelmistopalveluumme. Saas-palvelutoimittajana me vastaamme ohjelmistosta sekä ohjelma-alustoista, selvittää  Luukko. 

Visma Megaflex on osa Visma-konsernia, joka on useana vuonna sijoittunut kärkeen Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa.

– Eettisten arvojemme mukaisesti vaalimme henkilöstömme moninaisuutta niin iän, sukupuolen kuin kansallisuuksien suhteen. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, kertoo palvelupäällikkö Matilda Starck-Rantanen.

Teksti: Maija-Liisa Saksa

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Visma Megaflex

Visma Megaflex

Visma Megaflex Oy nykyaikainen ja moderni, SaaS-ohjelmistopalveluja sekä IoT-ratkaisuja tarjoava kulunhallinnan ja toimitilaturvallisuuden johtava toimittaja. Yritys on osa pohjoismaista Visma-konsernia. Megaflex on joustava ja kustannustehokas palveluratkaisu, jolla hallitset ihmisten kulkua kiinteistöissä kokonaisvaltaisesti. Megaflex kiinteistöhallinnassa on erillisiä ratkaisuja moniin yritysten turvallisuustarpeisiin ja käytettävissä SaaS-palveluna paikasta riippumatta.

Artikkelin asiantuntijat

Mika Luukko

toimitusjohtaja

Matilda Starck-Rantanen

palvelupäällikkö