Ohjelmistorobotiikkaa joustavasti ilman suurta alkuinvestointia

Ohjelmistorobotiikkaa joustavasti ilman suurta alkuinvestointia

Tänä päivänä käytännössä kaikki tietokoneella tehtävät rutiinityöt, joihin ihminen ei tuo henkilökohtaista lisäarvoa, voidaan antaa ohjelmistorobotin tehtäväksi. Monen robotiikasta kiinnostuneen pk-yrityksen suunnitelmat tehostaa toimintaansa kariutuvat kuitenkin vaadittavaan alkuinvestointiin.

– Jos ohjelmistorobotiikkaa tarvitaan vaikkapa vain tunnin ajan viikossa, jopa usean kymmenen tuhannen euron investointi ei puolla suuremmassakaan yrityksessä paikkaansa, kertoo Rajobit Oy:n CEO Joni Ranta-Eskola. – Vaikka ohjelmistorobotiikan edut ovat kiistattomia, pakon edessä juututaan entisiin, jo aikansa eläneisiin työskentelytapoihin.

Rajobit Oy:n kehittämää aikaperusteista ohjelmistorobotiikkaa ei ole rakennettu pelkän huipputeknologian varaan; kattava ratkaisu, joka toimii lähes kaikissa tietokonemalleissa kaikkialla maailmassa, on edellyttänyt huolellista rakentamista ja yhteistyötä mm. teknologiatoimittajien kanssa. Ranta-Eskola kertoo toimintamallin heijastavan tämän päivän yleisiä megatrendejä; käyttöperusteinen veloitus valitaan yhä useammin omistamisen ja suuren kertainvestoinnin sijaan.

– Meidän ratkaisumme mahdollistaa riskittömän aloituksen ilman pitkiä sitoutumisia. Yritys voi joustavasti kasvattaa ohjelmistorobotiikan käyttöä tarpeen mukaan.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Rajobit

Rajobit