Teollisuus

28.06.2021

Pyörät pyörimään ympäristö ja kestävä kehitys huomioiden

Suomen avautuessa ja talouden pyörien pyörähtäessä käyntiin koronakuopan jälkeen, on syytä suunnata katseet konkreettisiin talouden pyöriin, eli ajoneuvojen renkaisiin. Rengaskehityksessä on selkeästi nähtävissä uusi, entistä vastuullisempi alku kestävän kehityksen ja ympäristön huomioimisen osalta.

Renkaiden myynnin ohessa Euromasterin palveluihin kuuluvat kaikki asennukset, tasapainotukset, säilytykset, korjaukset sekä ohjauskulmien säädöt. Lisäksi tarjolla on kattava valikoima autohuoltopalveluita: öljynvaihdot, kausihuollot, ilmastoinnin täyttöhuollot sekä monia muita huoltopalveluita.
Renkaiden myynnin ohessa Euromasterin palveluihin kuuluvat kaikki asennukset, tasapainotukset, säilytykset, korjaukset sekä ohjauskulmien säädöt. Lisäksi tarjolla on kattava valikoima autohuoltopalveluita: öljynvaihdot, kausihuollot, ilmastoinnin täyttöhuollot sekä monia muita huoltopalveluita.

– Ympäristönäkökulma ja kestävä kehitys ovat nousseet selkeäksi toiminnan painopistealueeksi meillä Euromasterilla. Varsinkin yritysasiakkaat tulevat jo kysymään ja jatkossa myös vaatimaan meiltä tuotteita, jotka vastaavat aiempaa paremmin kestävän kehityksen ja ympäristön tarpeisiin. Pyrimme olemaan alallamme etulinjassa tässä kehityksessä. Olemme ennakoiva toimija ja teemme paljon yhteistyötä omien tavarantoimittajiemme kanssa, jotta voimme lunastaa asiakaslupauksemme kestävän kehityksen edelläkävijänä alalla, Suomen Euromaster Oy:n toimitusjohtaja Carl Segercrantz toteaa.

Panostamme siihen, että tarjonnassamme on nykyaikaisimmat tuotteet ja palvelut.

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin. Valtakunnallisesti Suomessa toimiva Euromaster on alan suurimpia ketjuja, joka myy Michelin-tuotteiden lisäksi muitakin alan parhaita rengasbrändejä sekä vanteita ja lisävarusteita. Euromasterin kokonaisvaltaiseen palvelutarjontaan kuuluu myös kattava autohuoltopalvelujen valikoima. Verkkokaupat ja -portaalit sekä liikkuva huoltokalusto palvelevat 24/7. 

– Haluamme olla sekä yritysasiakkaiden sekä yksityisautoiljian ykköskumppani, sanoo Segercrantz.

Asiakaslähtöisyys ja -keskeisyys sekä sitä kautta asiakkaan luotettava ja turvallinen palveleminen on kaiken keskiössä Euromasterilla. 

Kokonaisvaltaista palvelua – myös sähköautoille

Kansainvälisestä lähtökohdastaan huolimatta Euromaster palvelee asiakkaita hyvinkin paikallisella tasolla. Toimipisteitä on yli 80 kappaletta Suomessa, joukossa Euromasterin omat, yrittäjä- ja Partner-pohjalta toimivat palvelupisteet. 

Yksi uusi trendi on sähköisten ajoneuvojen määrän nopea kasvu, mikä näkyy rengas- ja huoltamotoimijoillakin. Sähkömoottorin tuottama voimakas vääntö ja kiihtyvyys haastavat auton renkaat, kun hybridi- ja sähköautojen voimansiirto ja sitä kautta ajo-ominaisuudet muuttuvat.

Euromaster on investoinut ja investoi edelleen siihen, että se pystyy jatkossa huoltamaan myös hybridi- ja sähköautoja. Näin asiakkaat voivat jatkossakin luottaa Euromasterin palveluiden kattavuuteen kun ajoneuvokalusto uudistuu.

Asiakas on meillä hyvissä käsissä.

– Rengasvalmistajat kehittävät renkaita sähköautojen vaatimuksia varten ja sellaisia on jo tarjolla meilläkin. Panostamme siihen, että tuotetarjonnassamme on nykyaikaisimmat tuotteet sekä palvelut, jotka huomioivat myös kestävän kehityksen vaatimukset. Yritysasiakkaillemme olemme kuljettajien ja ajoneuvokaluston liikkumisen varmistaja, jolloin yritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa, 
Segercrantz sanoo.

Raskaan liikenteen kuljetusliikkeiden kanssa Euromasterilla on käytössä myös ennakoiva rengas- ja autohuoltopalvelu, joka varmistaa, että pyörät pyörivät ilman turhia riskejä, katkoja ja lisäkustannuksia.

Teksti: Jari Peltoranta

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Euromaster

Euromaster

Eurooppalainen ja paikallinen Euromaster

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja rengasalan erinomaista asiantuntemusta, sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia, ja myymme Michelinin tuotteiden lisäksi myös muita suosittuja rengasmerkkejä.

Palveluihimme kuuluvat uusien renkaiden myynnin lisäksi rengashuoltopalvelu - asennukset, tasapainotukset, säilytykset, korjaukset, ohjauskulmien säädöt – sekä kattavat autohuoltopalvelut. Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja lähes koko valtakunnan kattava palvelupisteverkostomme takaa sen, että Euromaster-palvelupiste on aina lähelläsi.

Artikkelin asiantuntijat

Carl Segercrantz

toimitusjohtaja, Suomen Euromaster Oy

Yhteystiedot

Nuolihaukantie 5, 28220 Pori 0207 700 800

Euromaster somessa