Luotettava kumppani suojaustarpeisiin

Northern Hall and Cover Finland Oy (NHC Finland) tuottaa suomalaisella luotettavuudella, laadulla ja toimitusvarmuudella teknisistä tekstiileistä valmistettuja suojausratkaisuja.

NHC Finland valmistaa mm. aurinkosuojakatteita risteilijöihin.
NHC Finland valmistaa mm. aurinkosuojakatteita risteilijöihin.

NHC Finland tarjoaa pitävän ja laadukkaan suojan erilaisiin asiakastarpeisiin suojapeitteillään, hallikatteillaan, ja erityyppisillä suojakatoksilla sekä monilla muilla erikoistuotteilla. Konserni on pohjoismaiden suurin teknisistä tekstiileistä valmistettujen lopputuotteiden toimittaja ja sen tavoitteena on olla Euroopan johtava toimija alallaan.

– Yhdistämme maailmanluokan käsityötaidon ja nykyaikaiset koneet jatkuvan parantamisen periaatteella. Lähtökohtaisesti emme rajaa toimitettavia tuotteita ennalta, vaan kuuntelemme asiakasta alusta lähtien ja kehitämme kumppanina sellaisia yksilöityjä suojia kuin asiakas tarvitsee, NHC Finland Oy:n operatiivinen johtaja Ilkka Rovamaa toteaa.

Tarjonta laajenee Suomessa

NHC Finland Oy:lla on Suomessa kolme toimipaikkaa: Ruskolla, Kuopiossa ja Tuusulassa. Taustalla on suomalainen Tarpaulin Oy, joka yhdistyi keväällä 2019 NHC Group -konserniin.Vielä tämän vuoden aikana NHC Finlandiin liitetään Compotente Oy.

– Pystymme tarjoamaan Suomen markkinoille tuotteita, joita ei välttämättä aikaisemmin pystytty tarjoamaan. Voimme kehittää myös aivan uudenlaisia ideoita suojaukseen, jos on tarvetta. Yhdistämme eri maiden ja eri toimipaikkojen osaamisen. Tuoteportfoliomme laajenee kokonaisuudessaan, minkä lisäksi osaamista voidaan siirtää paikasta toiseen. Katsomme, missä on paras osaaminen tehdä asioita ja tuomme osaamista eri yksiköistä toiseen, Rovamaa toteaa.

Teksti: Jari Peltoranta

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Northern Hall and Cover Finland Oy

Northern Hall and Cover Finland Oy

NHC Finland Oy:n liikevaihto Suomessa oli viime vuonna yli 9 miljoonaa euroa noin 50työntekijän voimin. Koko NHC Group -konsernin liikevaihto oli viime vuonna vajaa 35 miljoonaa euroa ja työntekijöitä noin 250 henkeä. Konserni toimii Ruotsissa ja Suomessa.

Artikkelin asiantuntijat

Ilkka Rovamaa

operatiivinen johtaja

Yhteystiedot

+358 2 437 0500 tarpaulin@nhc-finland.com

Northern Hall and Cover Finland Oy somessa