Hallittu kansainvälinen kasvu erikoistuneen taloushallintokumppanin avulla

Digitalisaation myötä maantieteelliset rajat kaatuvat ja koko maailma on pelikenttänä. Nopea ja hallittu laajentuminen on mahdollista kumppanin avulla, jonka ratkaisut ja palvelut on rakennettu kansainvälisen kasvun tarpeisiin.

Hallittu kansainvälinen kasvu erikoistuneen taloushallintokumppanin avulla

Staria Oyj on kansainvälisten talouspalvelujen erikoisosaaja, joka tuottaa palveluita jo yli 40 maahan. Starian ONE STOP ® -toimitusmalli tarjoaa uuden ja helpon tavan hoitaa tytäryhtiöitä ympäri maailmaa – yhden palvelukumppanin ja nimetyn asiakaskohtaisen tiimin avulla. 

Moderni ja skaalautuva liiketoiminta-alusta

Starian kansainväliset talouspalvelut yhdistettynä pilvipohjaisen NetSuite-liiketoiminta-alustan kanssa tarjoaa pohjan, jonka päälle on hyvä rakentaa koko järjestelmäarkkitehtuuri ja palveluinfra.

– NetSuiten käyttöönotto pystytään tekemään hyvinkin nopeasti. NetSuite yhdistettynä Starian kansainvälisiin talouspalveluihin mahdollistaa liiketoiminnnan pyörittämisen jopa 40 maassa. Pitkällä talousjohtajan kokemuksella voin todeta, että kyseessä on maailmanluokan talouspalveluratkaisu, jonka olemme rakentaneet asiakkaidemme lisäksi myös omiin tarpeisiimme, toteaa Staria Oyj:n operatiivinen johtaja ja varatoimitusjohtaja Joonas Sipola.

Vauhdikasta kansainvälistä kasvua

Kansainvälistyvä yritys voi hyvin kiihdyttää kasvuaan Starian palveluratkaisujen avulla. Esimerkkinä voidaan mainita päätä huimaavalla vauhdilla kasvaneet Wolt ja Relex, jotka ovat Starian asiakkaita.

–  On kunnia auttaa asiakkaitamme kansainvälisessä kasvussa. Meidän ratkaisumme ja palvelumme skaalautuvat koko ajan asiakkaiden kehityksen ja kasvun mukana. Yhteistyömme on avointa ja keskustelevaa ja meidän pitää pystyä muuttamaan prosesseja ja järjestelmiä hyvin nopeasti, Sipola kertoo. 

Taloudellinen valmius on yksi kriittisimmistä elementeistä globaalin laajentumisstrategian kehittämisessä.  

– Kansainvälisen kasvun toteuttaminen vastuullisesti ja oikein on meidän ydintoimintaamme. Me tarjoamme työkalut ja läpinäkyvyyden pääkonttorista jokaiseen maayhtiöön. Asiakkaamme voivat keskittää resurssinsa ja fokuksensa markkinoille laajentumiseen, Sipola painottaa.

Teksti: Jari Peltoranta

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Staria

Staria

Joustavat liiketoimintaratkaisut kasvuyrityksille Suomessa ja ympäri maailman
Asiakkaamme ovat nopeasti ja kansainvälisesti kasvavia edelläkävijäyrityksiä. Olemme yhdessä tunnistaneet ja ratkaisseet nopeaan kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyviä haasteita. Yhdessä kehitettävät liiketoiminta-alustat ja monipuoliset palvelumme tukevat matkaasi startupista kansainväliseksi konserniksi ja auttavat sinua pysymään jatkuvasti kilpailukykyisenä.
Kansainväliset talouspalvelumme kattavat jo yli 35 maata ja johtava pilvipohjainen liiketoiminta-alusta NetSuite modernisoi liiketoimintasi ja avaa ovet kansainväliselle liiketoiminnalle. Palvelumme muuntautuvat tarpeidesi mukaan ja mahdollistavat halutun kasvuvauhdin, tarjoten samalla täyden operatiivisen läpinäkyvyyden. Ohjelmistorobotiikkapalvelumme auttavat sinua saavuttamaan paikan toimialasi todellisena digitaalisena johtajana.

Artikkelin asiantuntijat

Joonas Sipola

Joonas Sipola

operatiivinen johtaja ja varatoimitusjohtaja, Staria Oyj

Yhteystiedot

Yrjönkatu 24 00100 Helsinki / +358 42 4422 000info@staria.com

Staria somessa