Luotettava tilitoimisto vapauttaa yrittäjän numeroiden pyörittelystä tuottavampaan työhön

Tämän päivän tilitoimisto voi sähköisen asioinnin ansiosta palvella asiakkaitaan missä vain. Turkulainen täyden palvelun auktorisoitu tilitoimisto Tili-Vinkki Oy palvelee asiakkaita jopa Australiaan asti. Yksilöllisen palvelun takaa jokaiselle yritykselle nimetty oma kirjanpitäjä.

Luotettava tilitoimisto vapauttaa yrittäjän numeroiden pyörittelystä  tuottavampaan työhön

Taloushallinto ja verokarhun kanssa painiminen ovat harvan yrittäjän lempipuuhaa. Siksi yhä useampi ulkoistaa kirjanpidon lisäksi myös laskujen ja palkkojen maksamisen, budjettiseurannan sekä yrityksen ja perheen verosuunnittelun tilitoimistolle. 

Tili-Vinkin toimitusjohtaja Carita Stam kertoo, että monet yksinyrittäjät haluavat kirjanpitäjästä sparrauskumppanin, jonka kanssa suunnitella talousasioita.

”Tämän päivän tilitoimisto voi sähköisen asioinnin ansiosta palvella asiakkaitaan missä vain.”

– Autamme asiakkaitamme elämän iloissa ja suruissa, kuten yrittäjän tullessa raskaaksi, myydessä asuntoaan, erotessa tai mennessä naimisiin. 

Tili-Vinkissä rohkaistaan ja tuetaan asiakkaita siirtymään sähköiseen asiointiin.

– Se helpottaa elämää. Osalle on kuitenkin tärkeää tuoda paperit tänne. On mukavaa kuulla, että meille on kiva tulla, Carita Stam sanoo.  

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Tili-Vinkki Oy

Tili-Vinkki Oy

Tili-Vinkki Oy on vuonna 1978 perustettu turkulainen auktorisoitu tilitoimisto. Tilitoimistossa työskentelee kymmenen koulutettua taloushallinnon ammattilaista, jotka päivittävät osaamistaan säännöllisesti ja puhuvat talousasioista ymmärrettävällä kielellä.