Sinisellä Polulla kasvua rakentamassa

Sinisellä Polulla kasvua rakentamassa

Sininen Polku on asiantuntijatalo täynnä monipuolista digitaalisen muutoksen osaamista. Operatiivisella johtajalla Tiina Laiholla on sekä juristin koulutus että MBA-tutkinto. Hän on kartuttanut pitkän, kansainvälisen kokemuksen johtotehtävistä ICT-alalta. Laiho on ollut juurruttamassa digitaalisia toimintamalleja niin energiayhtiöihin kuin kaupunkiorganisaatioihin.

– Koko urani ajan olen ollut kiinnostunut selvittämään, mihin kohtaan isompaa kokonaisuutta oma osaamiseni sopisi – tällä tavalla päädyin Siniselle Polullekin. En ole ikinä ajatellut, etten pystyisi kasvamaan uuteen rooliin, Laiho pohtii.

Työssään Laiho huolehtii muun muassa siitä, että asiakas saa tuekseen juuri oikean tekijän tai tiimin. Kasvuyritys etsiikin jatkuvasti uusia asiantuntijoita joukkoonsa.

– Sinisessä Polussa minua viehättää se, miten erotumme monista muista. Muutososaamisemme perustuu omaan kokemukseen. Työtä tehdään tarvittaessa kädet savessa, vaikka samalla edistetään suuria strategisia hankkeita. Onnistuminen mitataan siinä, miten asiakasorganisaatio kykenee toimimaan hankkeen jälkeen.

Muutos haastaa myös johtajuuden

– Vaikka teemme digitaalisia hankkeita, ovat muutoksen keskiössä silti aina ihmiset ja tavat toimia. Muutostilanteissa johtajuus punnitaankin usein siinä, miten hyvin organisaatio osallistetaan ja sitoutetaan muutokseen.

– Johtajuus on sen ymmärtämistä, miten muita voi auttaa kasvamaan – jos välittää aidosti siitä, mitä toinen haluaa saada aikaan, pystyy myös parhaiten tukemaan tavoitteiden saavuttamisessa, Laiho päättää.

Teksti: Matilda Mäkinen

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Sininen Polku

Sininen Polku

Sininen Polku on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meillä on kansainvälisen tason asiantuntemusta ja kokemuksen tuomaa ketteryyttä, joiden avulla löydämme parhaat ratkaisut tuotannon ja toiminnan tehostamiseksi sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämiseksi.

Olemme kumppani, joka auttaa onnistumaan muutoksessa – ja sen jälkeen.

Artikkelin asiantuntijat

Tiina Laiho

Tiina Laiho

operatiivinen johtaja, Sininen Polku

Yhteystiedot

Innopoli 1, Tekniikantie 12, 02150 EspooAhkiokatu 2, 20780 Kaarina info@sininenpolku.fi

Sininen Polku somessa