02.03.2021

Ympäröi itsesi oikeilla ihmisillä ja usko itseesi

Mervi Lamminen, joka unohdettuaan lastensa nimetkin työuupumuksen takia ja koettuaan edellisen yrityksensä konkurssin, koki vahvan oikeutuksen perustamansa mielen hyvinvointiyritys Auntien olemassaololle. Tukenaan hänellä oli ja on edelleen ihmisiä, jotka uskoivat Merviin ja hänen liikeideaansa.

Toimitusjohtaja Mervi Lamminen perusti Auntien, jotta työuupumusta voidaan ennaltaehkäistä matalalla kynnyksellä.

– Auntien taustalla on ajatus siitä, että työuupumukseen on saatava ennaltaehkäisevää apua, sillä koen että olisin itse hyötynyt ammattimaisesta tuesta, Mervi kertoo yrityksen perustamisen syistä. Auntie on kovassa kasvussa, ja tämä on vaatinut Merviltä uusia taitoja ja jatkuvaa uudistumista myös johtajuudessa.

– Haluaisin tiputtaa nais-etuliitteen johtajuudesta pois, mutta toisaalta uskon, että eroja naisten ja miesten välillä voi olla. Nainen sortuu ehkä helpommin ylisuorittamaan omaa elämäänsä - johtajuus mukaan lukien. Lisäksi naisjohtajilla voi olla taipumusta liialliseen vaatimattomuuteen ja täydellisyyden tavoitteluun, Mervi pohtii.

Auntien Leader-paketit jaksamiseen ja johtajuuden kehittämiseen

Auntiella on tarjolla Leader-paketteja, jotka koostuvat viidestä videotapaamisesta Auntie-ammattilaisen kanssa. Born to Lead ja Leading with a Meaning -paketit antavat työkaluja ja tukea johtamisen haasteisiin ja merkityksellisyyden kirkastamiseen. Leader in Rough Waters tukee vaikeina aikoina ja Leading from a Distance etäjohtamisen haasteissa. Parhaillaan Mervillä itsellään on käynnissä Dream Team in Process -paketti. Oman Auntie-ammattilaisensa kanssa Mervi etsii vastauksia mm. tiimin resilienssin parantamiseen. 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Auntie

Auntien tiimissä on noin 20 henkeä ja lähes 100 Auntie-ammattilaista. Palvelu on tarjolla 17 kielellä. Kilpailumenestystä niittänyttä ja palvelumuotoilustaan kiitosta saanutta Auntieta käyttäneistä huikeat 99 % suosittelee palvelua.