Luotettava kumppani tuotteillesi

Salesmart Oy pitää huolen siitä, että sen päämiesten tuotteet päätyvät päivittäistavarakauppojen hyllyille kuluttajien saataville. Sen kenttämyyntiorganisaatio on toiminut alalla jo vuodesta 2003 ja viimevuotisen omistajavaihdoksen myötä toiminnan jatkuva kehittäminen tullaan nostamaan keskeiseksi kilpailutekijäksi markkinoilla.

Luotettava kumppani tuotteillesi

– Ulkoistamalla tuotteittensa kenttämyynnin meille päämiehemme voivat keskittyä ydinalueilleen eli tuotekehitykseen ja brändin arvon kasvattamiseen.  Me puolestamme keskitymme omaan ydinalueeseemme eli tulokselliseen myyntiin. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että teemme mitä lupaamme, sillä suhtaudumme asiakkaittemme tuotteisiin kuten ne olisivat omiamme. Toimintamme on pitkäjänteistä, läpinäkyvää ja omistautunutta, toteaa toimitusjohtaja-omistaja Jani Arposuo

Salesmartin myynnin tehokkuus perustuu suunnitelmallisuuteen, aktiivisuuteen ja luottamuksellisiin asiakas- ja päämiessuhteisiin. Yritys myy edelleenkin tuotteita, joita sillä oli salkussaan aloittaessaan toimintansa. 

– Pidämme huolen, että päivittäistavarakaupan hyllyssä ovat oikeat tuotteet oikeaan aikaan, huolehdimme perusmyynnistä sekä sovimme erilaisista kampanjoista ja lisämyyntipaikoista jne. Tarvittaessa meiltä saa myös hyllytys- ja puhelinmyyntipalveluita, luettelee Arposuo yrityksen palveluja, joita se tarjoaa myös horeca-alalle.

Toiminnan kehittämisen keskiössä ovat digitaalisuus kokonaisvaltaisesti sekä olemassa olevan tiedon hyödyntäminen niin myynninjohdossa kuin itse myyntityössäkin.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Salesmart Oy

Salesmart Oy

Me olemme Salesmart, vuonna 2003 perustettu suomalainen myyntipalveluyritys. Meidät tunnetaan erityisesti kenttämyyntipalveluistamme sekä tuloksellisesta tavastamme tehdä myyntityötä. Pitkät kumppanuudet, saavutetut tavoitteet ja kaupan luottamus ovat tehneet meistä luottokumppanin alalla.