Muut artikkelit

25.09.2015

Lisäaineetonta gourmet´ta lemmikillesi

Lisäaineetonta gourmet´ta lemmikillesi

Aivan kuten jokainen meistä nauttii herkullisesta ja korkealaatuisesta gourmet-ateriasta, siitä pitävät myös lemmikit. Koirat ja kissat eivät voi vastustaa suomalaisen Best-In Oy:n valmistamaa lohirisottoa, porokiusausta, luisia lihoja tai erilaisia makupaloja.


– Kotimainen, elintarvikkeiksi hyväksytyistä eläimistä peräisin oleva liha tulee meille aina tuoreena. Vilja on riisiä lukuun ottamatta suomalaista, jopa luomua. Myös kasvikset ovat pääosin Suomesta, selvittää tuotekehityspäällikkö Heidi Kallioniemi raaka-aineiden alkuperää.

Toimitusjohtaja Kalle Hakala kertoo, että Best-In Oy:n valtteja ovatkin kotimaisuus ja korkea laatu.

– Elintarviketasoiset raaka-aineet kypsennetään pastöroimalla omassa pakkauksessaan. Täysin säilyvät jääkaappilämpötilassa kolme kuukautta, hän vakuuttaa. Kylmäketjun katkeamattomuus päivittäistavarakauppoihin taataan käyttämällä emoyhtiö Atria Oyj:n elintarvikkeiden kanssa samaa logistiikkaketjua.

Eri kokoiset sekä erilaisista allergioista kärsivät lemmikit löytävät kaikki maittavia, täysipainoisia ja luonnonmukaisia ateriavaihtoehtoja. Tuoreruokien lisäksi kuopiolainen Best-In valmistaa eläinten osista sekä , jotka ovat pakastettuja lihaisia luutuotteita sekä jauhettuja lohi- tai liha-annoksia. 

Teksti: Maija-Liisa Saksa

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Best-In Oy

Best-In Oy

Best-In Oy valmistaa lemmikeille, erityisesti koirille ja kissoille, korkealaatuisia ja lisäaineettomia kotimaisia gourmet-tuoreaterioita, luonnollisia makupaloja sekä raaka-pakasteita.