Muut artikkelit

15.10.2015

BOKNÄS Unimaailma avaa oven makuuhuoneen kokonaisvaltaiseen sisustamiseen

BOKNÄS Unimaailma avaa oven makuuhuoneen kokonaisvaltaiseen sisustamiseen

BOKNÄS Unimaailma-konsepti avaa oven makuuhuoneiden sisustusmaailmaan, jonka ytimessä ovat Kungsängenin laadukkaat vuoteet.


Boknäsin ideologia poikkeaa perinteisestä huonekalujen esillepanosta. Se syntyi kun yhtiö vuonna 2005 avasi myymälän Vantaan Varistoon.

– Halusimme nähdä huonekalumyymälän hieman totutusta poikkeavalla tavalla. Niinpä rakensimme tilaan huoneita ja kokonaisia sisustuksia lattiamateriaaleista seinämaaleihin, huonekaluihin aterimiin ja valaisimiin. Halusimme näin jakaa asiakkaille inspiraatiota ja vision siitä, miten kodissa voi asua, miten sen voi sisustaa, millaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on olemassa. Myös tuotteet pääsevät osana sisustuskokonaisuutta parhaiten oikeuksiinsa, toimitusjohtaja Jokko Salmevaara kertoo.


Uudenlainen ote sänkykauppaan

Boknäsillä onkin hyvin sisustuksellinen ote huonekalumyyntiin. 

– Se on totta, mutta avainasemassa ovat toki korkealaatuiset tuotteet, Salmevaara täsmentää. Nyt sisustuksellisuus ja näkemys on haluttu laajentaa myös makuuhuoneisiin. 

– Halusimme ulottaa parhaan osaamisemme myös makuuhuoneisiin, sillä mielestämme etenkin sänkykauppa näyttäytyy kuluttajien suuntaan turhan teknisenä, jossa pääosassa ovat sängyn tekniset ominaisuudet ja varusteet.

Unimaailmasta kaikki nukkumisen välineet

Ajatus Unimaailmasta lähti syntymään kun Boknäsin tiet kohtasivat Ruotsin suurimman sängynvalmistajan Kungsängenin kanssa.

– Kungsängen on Ruotsin suurin sängynvalmistaja, joka halusi laajentua Suomeen. Meidän ajatusmaailmamme kohtasivat ja saimme kipinän Unimaailma-konseptiin. Se tarkoittaa, että rakennamme myymälöihin inspiroivia makuuhuonekokonaisuuksia, jotka voidaan siirtää vaikka suoraan asiakkaan kotiin esillä olevin seinävärein, lattiamateriaalein, sängyin, sängynpäädyin, yöpöydin ja liinavaattein.

Unimaailman ytimessä ovat Kungsängenin laadukkaat sängyt, joissa on massiivipuurungot, suurimmassa osassa kolmikerrosjousitukset sekä lukuisa määrä erilaisia petauspatjavaihtoehtoja. 

– Suurin osa patjoista on saatavilla 12 eri värisävyssä. Se tuo ripauksen lisää sisustuksellisuutta ja valinnan vaihtoehtoja asiakkaalle. Unimaailman konseptiin kuuluvat toki myös kaikki nukkumiseen tarvittavat välineet, kuten korkealaatuiset liinavaatteet, tyynyt ja peitot.


Nuku hyvin -takuu minimoi virhehankinnan riskit

Sängynhankintaan liittyy aina se riski, että valittu patja ei toimikaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

– Myyjämme opastavat ja neuvovat asiakasta, joka voi kokeilla erilaisia patjavaihtoehtoja myymälässä. Siltä varalta, että valinta ei kaikesta huolimatta osukaan nappiin, Unimaailmaan kuuluu myös Nuku hyvin -takuu. Se tarkoittaa, että jos asiakas ostaa meiltä sängyn lisäksi petauspatjan suojan, me vaihdamme patjan 90 päivän sisällä hankinnasta asiakkaalle sopivaksi. Näin laadukkaan sängyn hankinta on tehty myös helpoksi, Salmevaara kertoo. 


Teksti: Mia Heiskanen

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

BOKNÄS

BOKNÄS

BOKNÄS-myymälät Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa ovat kokonaisvaltaisia sisustustavarataloja. Myymälöissä on kiinnitetty erityistä huomiota esillepanoon ja kodinomaisuuteen. Loppuun asti sisustetuissa interiööreissä voi aistia maailman eri kulttuureista ja tyyleistä poimittuja tunnelmia, joista ideoita kotiin syntyy helposti.