Aihepiirit
18.02.2016

Hirsitalo lisää hyvinvointia

Hirsi on ikiaikainen, kestävä ja ekologinen rakennusmateriaali. Se edistää sekä fyysistä että henkistä . Kontion talot valmistetaan hirrestä ja siksi koko perhe voi niissä hyvin.


Kontiotuote Oy on maailman suurin hirsitalotoimittaja. Sen yli 40 vuoden kokemus ja yli 40 000 ympäri maailmaa toimitettua hirsirakennusta ovat luoneet vankan pohjan korkealaatuisen, terveellisen ja ekologisen asumisen jatkuvalle kehitystyölle.

– Me yhdistämme aidon puun ja modernin rakentamisen panostamalla vahvasti kokonaisvaltaiseen rakennuksen kehittämiseen. Mietimme kaikkia yksityiskohtia, jotta asiakas saa tyylikkään kokonaisuuden niin modernista, kaupunkiympäristöön soveltuvasta rakennuksesta kuin perinteisemmästäkin hirsitalosta, kertoo design manager Petri Hiltula. Hän lisää, että jo nyt asiakas voi valita tyylikkäistä kiintokalustevaihtoehdoista ja keväällä on pintamateriaalien valintaa helpottamaan tulossa uusi Kontio Living -värimaailma.

Kontio haluaa palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi Kontion ostaja saa aina juuri sellaisen hirsirakennuksen ja siinä kuin haluaa Monipuolista mallivalikoimaa räätälöidään tarpeen mukaan, mutta unelmatalonsa voi rakennuttaa myös omien arkkitehtikuvien mukaisesti. 

Teksti: Maija-Liisa Saksa

……………………………………………

kontiotalo_sisalta_hirsitalo_koti

 

• Ekologisen hirsitalon valmistuksen aiheuttama hiilijalanjälki on paljon pienempi kuin muista rakennusmateriaaleista valmistettujen.
• Yhteen keskikokoiseen hirsitaloon sitoutuneen CO2:n määrä vastaa 400 000 kilometrin autoilun päästöjä.
• Kontiotalojen puiset pinnat luovat miellyttävän rauhallisen ympäristön, vähentävät stressiä ja laskevat verenpainetta.
• Lisäksi massiivipuinen seinä tasaa huoneiston ilman kosteutta sekä lämpötilaa.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Kontiotuote Oy

Kontion nousu ja pysyminen markkinoiden johtavana hirsitalotoimittajana on osoitus asiakkaat huomioon ottavasta erinomaisesta toiminnasta ja vahvasta laadusta. Valikoimiin kuuluvat tyylikkäät ja persoonalliset hirrestä valmistetut talot, huvilat ja saunat asiakkaiden tarpeiden mukaisina toimituksina.