Muut artikkelit

18.02.2016

Sisustuksen viimeinen silaus

Sisustuksen viimeinen silaus

Kodin sisustukselle viimeisen silauksen antavat katseenvangitsevat sähkökatkaisijat ja pistorasiat. Pyöreä aito tammi, betoni tai nahka sekä kaksi herkullista akryyliväriä sähkökalusteissa täydentävät modernin sisustuksen.


Kaukana ovat ajat, jolloin sisustaja voi valita vain valkoisten teräväkulmaisten sähkökalusteiden välillä. Saksalainen Berker on edelläkävijänä tuonut markkinoille uutta sukupolvea edustavan R-sarjan, jonka vakiotuotteet mahdollistavat myös rohkeat ja virkistävät sisustusratkaisut. Niiden avulla kodin älykäs valaistus ja energiatehokkaat toiminnot yhdistyvät modernin tyylikkäästi sisustukseen.

sekä toimintojen että designin muutokset ovat helppoja ja vaivattomia.

Esimerkiksi käyttömukavuutta voidaan parantaa lisäämällä ohjauspisteitä ilman häiritseviä pinta-asennuksia. Kalustesarjojen peiteosien vaihto onnistuu myös helposti esimerkiksi tapetoinnin tai maalauksen yhteydessä, joten jos design ei miellytäkään, voi sen kätevästi ja edullisesti vaihtaa toiseen, kenties perinteisempään malliin, selvittää tuotehallintapäällikkö Kari Parviainen UTU Oy:stä.

Utu Oy tuo maahan Berkerin tuotteita, joita voit ostaa sähköasennusliikkeistä ja palvelevista rautakaupoista ympäri maan. Teksti: Maija-Liisa Saksa

utu_moderni_katkaisija

 

Tuotekuvat: Berker

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

UTU Oy

UTU Oy

UTU -konserni on kasvava perheyritys. Kehitämme ja valmistamme Ulvilassa sähkökeskuksia ja -kojeistoja, sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, johtokanavajärjestelmiä, kiinteistöautomaatiojärjestelmiä sekä automaatiotuotteita. Suomen myyntikonttorit ovat Ulvilassa, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa. Tytäryhtiömme toimivat Virossa, Latviassa ja Liettuassa.