Aihepiirit
04.03.2016

Tehot käyttöön!

Bigdatapump Oy auttaa asiakkaitaan tekemään parempia faktapohjaisia päätöksiä ja hallitsemaan kasvavat datamäärät tehokkaasti.


– Modernin ratkaisun perusrunko on sama ja se räätälöidään asiakkaan tarpeisiin. Huipputiimimme pystyy kehittämään huimia liiketoimintakonsepteja ja ratkomaan vaikeatkin ongelmat, kertoo Bigdatapumpin toimitusjohtaja Martti Reilander. Asiakkaat hyötyvät monella tapaa: Tehokkuuden lisäksi laatu paranee. Opitaan myös ymmärtämään, miten loppuasiakkaat käyttävät palveluja, jolloin kertakaupoista voidaan siirtyä jatkuvan palvelun myyntiin.

Bigdatapump kerää yrityksen eri pisteissä hajallaan olevan tiedon erittäin kustannustehokkaasti, analysoi sen älykkäiden algoritmien avulla ja luo visualisoidut itseoppivat, koko ajan tarkentuvat ennustemallit sekä asiakasystävälliset, räätälöidyt käyttöliittymät.

Yhtenä yhteistyöprojektina on ollut konttilaivojen data-analytiikkaan perustuvien uusien ratkaisujen kehitystyö MacGregor Finland Oy:n kanssa.

muokkaa offshore- ja merikuljetusten toimialaa ja tarjoaa maailman johtavia teknisiä ratkaisuja ja huoltopalveluja. Yritykselle on tärkeää on löytää palvelukokonaisuuksia, jotka todistettavasti tuottavat asiakkaalle lisäarvoa.

– Bigdatapumpilla on tarpeisiimme sopivaa datan ja analytiikan osaamista. Onkin ollut innostavaa nähdä, miten sensoreilla eri lähteistä kerättävä data ja siihen yhdistetty Bigdatapumpin kehittämä intuitiivinen käyttöliittymä voivat avata asiakkaillemme mahdollisuuksia hyödyntää digitaalisuutta reaaliaikaisesti konttilaivojen lastinkäsittelyn tehostamiseksi, toteaa Janne Suominen, Manager, MacGregor Cargo system development.

……………………

Bigdatapump Oy

2015 liikevaihto 1,75 milj. euroa, kasvua edellisvuoteen 70 %.
Työllistää yli 20 eri alojen huippuosaajaa insinööreistä tohtoreihin.
Vientiä 35-40 % mm. Arabiemiraatit, USA, Eurooppa.
Mukana mm. Finpron vientiohjelmassa innovatiivisena analytiikkatalona.

……………………

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Bigdatapump Oy