Muut artikkelit

23.03.2016

Valioravinto Oy:n Omega7-Eye on vuoden terveystuote

Valioravinto Oy:n Omega7-Eye on vuoden terveystuote

Omega7-Eye on vuoden terveystuote ja todellinen silmänruoka, joka ylläpitää silmien limakalvojen hyvinvointia, hoitaa kuivia silmiä ja edistää näön pysymistä normaalina.


Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton jäsenet valitsivat tänä vuonna vuoden terveystuotteeksi Valioravinnon Omega 7-Eyen, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä SBA24-kaksoistyrniöljyä, luteiinia ja zeaksantiinia. Kapselit sisältävät luonnollisia ravintoaineita silmän limakalvojen, verkkokalvon ja kyynelnesteen tarpeisiin.

Omega7-Eye sopii kaikenikäisille

Farmaseutti Anneli Pomoell-Ulfstedtin mukaan tuote hoitaa silmiä kokonaisvaltaisesti ja sopii kaikenikäisille. 

– Silmien kuivuus on tänä päivänä kaikenikäisten vaiva, sillä siihen vaikuttavat hormonimuutokset, ikääntyminen, sisäilman kuivuus, ilmastointi, mutta yhä enenevässä määrin myös näyttöpäätteen ja pienten mobiililaitteiden parissa vietetty aika. Kuivasilmäisyys on ikävä vaiva, joka ilmenee silmien kirvelynä, vuotamisena, kutiamisena, poltteluna ja valonarkuutena. Näön heikkeneminen ja silmien väsyminen lukiessa ovat puolestaan ikääntymiseen liittyviä ilmiöitä. Omega 7-Eye tarjoaa siihenkin apua, sillä se hidastaa ikääntymiseen liittyvää näkökyvyn heikkenemistä.


Kiittävää palautetta

Asiakaspalaute onkin ollut positiivista. – Moni asiakas on kertonut, että silmien kuivuuden tunne on hävinnyt ja he ovat voineet vihdoin luopua silmätippojen käytöstä. Moni on myös havainnut selkeää parannusta näkökyvyssä. Yhä useampi silmäklinikkakin suosittelee Omega 7-Eyeta käytettäväksi ennen ja jälkeen taittovirheleikkauksen. 

Teksti: Mia Heiskanen

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Valioravinto Oy

Valioravinto Oy

Oy Valioravinto Ab on Suomen johtavia luontaistuotealan yrityksiä: luontaistuotteiden valmistaja ja tukkukauppa. Vuonna 1960 perustetun yrityksen toiminnassa yhdistyvät 55 vuoden aikana saavutettu vahva osaaminen sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia.Omega7-Eye on ainutlaatuinen yhdistelmä SBA24-kaksoistyrniöljyä,luteiinia ja zeaksantiinia. Öljy sisältää luonnollisia ravintoaineita kokosilmän tarpeisiin; silmää suojaaville limakalvoille, verkkokalvolle ja kyynelnesteelle. SBA24-kaksoistyrniöljyn vaikutukset silmän limakalvojen kosteuttamiseen on osoitettu tieteellisessä tutkimuksessa.