Aihepiirit
01.04.2016

Kisko Labs löytää yrityksesi digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuudet

Kisko Labsin tekijäjoukko uskoo, että miltä tahansa toimialalta voi löytyä mahdollisuuksia uuden, digitaalisen liiketoiminnan käynnistämiseen.


Digitalisaatio on monen yrityksen käytäväkeskustelujen puheenaihe, mutta se koetaan edelleen vaikeasti hahmotettavana kokonaisuutena. 

Kisko Labs voi avata yrityksille, missä digitalisaation saralla mennään ja millaisia tulevaisuuden mahdollisuuksia sen kautta saattaa avautua. Kehityksestä kannattaa olla vähintäänkin tietoinen, jotta yritys pysyy mukana muuttuvassa maailmassa, Kisko Labs Oy:n perustaja Antti Akonniemi toteaa.


Start-up-henkeä ja törmäyttämistä

Kun yritykselle syntyy tahtotila hyödyntää digitaalisuuden mahdollisuuksia, Kisko Labs auttaa luomaan uusia liiketoimintamalleja ja liiketoimintaa start-up-osaamista ja näkemystä hyödyntäen. 

– Se tarkoittaa, että käytämme ideoinnissa start-upeille ominaisia keinoja ja voimme jopa törmäyttää start-upit ja isot yritykset toisiinsa. Meillä on runsaasti start-up-asiakkaita, joten olemme aivan aallonharjalla siinä, mitä teknologian avulla on mahdollista tehdä ja millaisia trendejä on ilmassa.

Akonniemen mukaan tärkeintä on pohtia, miten asiakasyritykseen voidaan luoda uutta liiketoimintaa tai miten nykyisen liiketoiminnan pullonkauloja voitaisiin poistaa automaatiolla. Hyvä esimerkki on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnalle luotu Domo asuntojen vuokravälityspalvelu. 

– Ideoimme, miten toimintaa voitaisiin tehostaa, jotta toimistotyöntekijät voivat keskittyä tekemään työtä, johon heidät on palkattu sen sijaan että he taistelevat työvälineiden kanssa. Palvelun avulla on saatu aikaan merkittäviä kustannussäästöjä. 

Teksti: Mia Heiskanen

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Kisko Labs Oy

Kisko Labs auttaa yrityksiä rakentamaan digitaalista liiketoimintaa sekä suunnittelee, että toteuttaa digitaalisia palveluja. Kisko Labs on perustettu vuonna 2007 ja takana on jo yli 200 toteutettua projektia.