Aihepiirit
01.04.2016

JET selkiyttää omaa johtamisosaamista

JET selkiyttää omaa johtamisosaamista

Suomen Yrittäjäopistolla starttaa Johtamisen erikoisammattitutkintoja, eli JET-valmennuksia Seinäjoella ja Hämeenlinnassa. Koulutus ja tutkinto on suunnattu pk-yrittäjille tai johdossa toimiville ja se toteutetaan joustavasti työn ohessa.


Valmennus sopii myös yksinyrittäjille, jos heillä on aidosti ja vahvasti verkosto johdettavanaan, pääsyvaatimuksia täsmentää vastuukouluttaja Taina Ruotsalainen.

Skoopissa on osallistujien johtamisosaaminen eri näkökulmista. JETissä tarjotaan työkaluja johtamiseen, jonka osaamisvaatimukset muuttuvat jatkuvasti: Johto painii tietotulvan hallinnan, vastuualueensa tehokkuuden sekä valmentavan johtamisen haasteiden kanssa. Myös strategian jalkauttamiseen tarvitaan toimintatapoja.

Valmennus toteutetaan uusilla metodeilla, mikä sinällään tarjoaa uusia toimintatapoja johtajille. Lisäksi käsiteltävät aiheet – erilaisten ihmisten ja etätyön johtaminen, henkilöstön motivointi sekä oman ajankäytön hallinta – tarjoavat tuoreita näkökulmia oman johtajuuden kehittämiseen.

– Jos haluat kehittyä hyvässä porukassa, saada virtaa vertaisryhmästä ja uusia toimintatapoja johtamisen asiantuntijavierailijoilta, kannattaa lähteä mukaan JET-valmennukseemme, kannustaa Ruotsalainen.

Kuva: Tuukka Kiviranta

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Toimimme valtakunnallisesti siellä, missä asiakkaammekin ovat. Työhuoneemme ja osa opetustiloistamme sijaitsevat Kauhavalla, Hämeenlinnassa sekä Seinäjoella. Valtaosan ajasta toimimme kehittämisen merkeissä eri puolella Suomea.

Organisaation artikkelit