Muut artikkelit

13.05.2016

Intopalon asiakkaat onnistuvat teollisessa internetissä

Intopalon asiakkaat onnistuvat teollisessa internetissä

Intopalo on ohjelmistoyritys, joka tarjoaa ratkaisuja teollisuuden tuotekehityshankkeisiin. 

– Asiakkaamme onnistuvat teollisen internetin hankkeissa, koska pystymme teknologian lisäksi ottamaan huomioon myös yrityksen liiketoiminnan luonteen ja organisaation, toimitusjohtaja Juha Latvala toteaa.

Intopalo on nopeasti kasvanut kansainvälisten tuotekehitysyritysten kumppani, joka soveltaa uutta ohjelmistoteknologiaa, kybertietoturvaa ja koneoppimista. 

– Asiakkaamme hakevat joko tehokkuuden lisäämistä nykyisissä toiminnoissa tai haluavat löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, Latvala täsmentää.

Liiketoimintaetua ohjelmistoratkaisusta
Asiakkaan toimintaympäristö määrittelee, mistä liiketoimintaetu lopulta löytyy. Intopalo ja AGCO Power toteuttivat yhdessä dieselmoottoreiden ohjelmistoihin liittyvän teollisen internetin ratkaisun, joka paransi merkittävästi seurattavuutta, hallintaa ja muutosten ennakoimista.  

– Intopalon teknologiaosaaminen on poikkeuksellista ja se tukee teollisen internetin hankkeitamme, AGCO Powerin kehityspäällikkö Ari Konttinen toteaa.

Mukana junassa vai sivuraiteella?
Latvalan tärkeä viesti yritysten suuntaan on se, että teollisen internetin junasta ei kannata jäädä pois olipa toimiala mikä tahansa. 

– Jokaisella toimialalla joku hyppää junaan joka tapauksessa.

Tästä syystä yhdenkään yrityksen ei kannata tuudittautua siihen ajatukseen, että tämä ei koske meitä. Näemme seuraavan 5 vuoden aikana huikean eron niiden yritysten välillä, jotka tekivät muutoksen verrattuna niihin, jotka päättivät jättäytyä sivuun. Uskon, että muutosjunaan mukaan hypänneet yritykset kehittyvät kymmenkertaisella nopeudella kilpailijoihinsa nähden.

Asiantuntijanäkemyksiä tai muutoksen ajureita
Intopalon tuotekehityssolut voivat ottaa kopin yrityksen onnistumisesta erilaisissa rooleissa. 

– Toteutamme ratkaisuja arkkitehteinä, ohjelmistokehittäjinä ja tietoturvaosaajina tai koko hankkeen vastuullisena vetäjänä. Tarjoamme asiantuntijanäkemystä siihen, miten teolliseen internetiin tulee suhtautua suhteessa yrityksen omiin tavoitteisiin, Latvala kuvaa.

Tuotekehityssolu on Intopalossa luotu moderni tapa tarjota asiantuntijapalveluita. Mallin tavoitteena on tuottaa perinteisiä menetelmiä suurempaa arvoa asiakkaan tuotekehityksen eri vaiheisiin. Intopalossa asiakkaan onnistuminen on myös oman onnistumisen mittari.  

Teksti: Mia Heiskanen

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Intopalo Oy

Intopalo Oy

• Asiakasesimerkkejä: www.intopalo.com/references • Liikevaihto 2015: 2,5 Milj. €• Henkilöstö: 31• Teollisuuden ohjelmistoratkaisut, kybertietoturva