Muut artikkelit

01.06.2016

Liikkeestä elinvoimaa

Liikkeestä elinvoimaa

Liike on meille jokaiselle elintärkeää. Se ylläpitää aineenvaihdunnan, tuki- ja liikuntaelimien sekä mielen hyvinvointia. Kun normaali liikkuminen on iän tai sairauden vuoksi estynyt, THERA-Trainer mobi auttaa pitämään yllä sekä ylävartalon että alaraajojen liikettä säästä riippumatta.


THERA-Trainer mobi on moottoroitu polkulaite, jolla voidaan harjoittaa myös ylävartaloa. Sen moottori toimii joko vastuksena tai avustavana. Laitetta säädetään helppokäyttöisen valikon avulla.

THERA-Trainer mobi on suunniteltu sairauden jälkeiseen kuntoutukseen tai kunnon ylläpitämiseen. Ylävartaloharjoituksia varten laitteessa on käsikahvat, istualtaan tapahtuvaan polkemiseen jalkakaukalot, jotka vaihdetaan helposti ja kätevästi pikalukituksella, selvittää fysioterapeutti Marjo Jännes-Malm Fysioline Oy:stä.

Saksassa valmistettuun THERA-Trainer mobin laatuun ja kestävyyteen voi luottaa. Laitetta on turvallista ja miellyttävää käyttää niin kotona kuin laitoksissa. Lisäksi koko laite on suorastaan silmänilo: se saikin designistaan alkuvuonna arvostetun Red Dot Award -palkinnon.

Pienikokoisen ja vain 13,5 kg painavan laitteen laitoskäyttöä helpottaa kätevä kantokassi.

Teksti: Maija-Liisa Saksa

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Fysioline Oy

Fysioline Oy

Fysioline on hyvinvoinnin edelläkävijä. Terveys- ja hyvinvoinnin asiantuntijayritys palvelee ja kouluttaa yli 20 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimamme kattaa Euroopan arvostetuimmat kuntosalilaitteet, fysioterapeuttiset hoitopöydät ja kuntoutusvälineet, liikuntavälineet ja -tarvikkeet sekä tehokkaat farmaseuttiset tuotteet. Suunnittelemme, myymme ja huollamme salit sekä välineistön, rahoitamme laiteinvestoinnit sekä koulutamme asiantuntijoita.