Muut artikkelit

01.06.2016

Laula itsesi nuoruuden muistoihin Joensuussa

Laula itsesi nuoruuden muistoihin Joensuussa

Entiset nuoret voivat kokea yhteislaulun voimaannuttavan vaikutuksen Joensuun kesässä 4.-6. elokuuta järjestettävässä Laula kanssain´ laulujuhlassa. Pohjoismaiden suurimmalle laululavalle odotetaan yli 2000 laulajaa ja 5000 laulun ystävää ympäri Suomen. Lisäksi laulu raikaa aamusta iltaan tapahtuman aikana eri tilaisuuksissa laulutorilla, kävelykadulla sekä kuplettiklubilla.


Laula kanssain´ laulujuhlaan on tervetullut jokainen, joka pitää laulamisesta tai haluaa kuulla sitä.
– Kutsumme laulamaan ja juhlimaan seniori-ikäisiä laulunharrastajia, yhtyeitä sekä kuoroja taustajärjestöistä riippumatta. Nyt jokaisella on mahdollisuus toteuttaa unelmansa ja laulaa suurkuorossa oman nuoruutensa ajan iskelmiä ja lauluja sekä myös tanssia niiden tahdissa eri tilaisuuksissa musiikkitapahtuman aikana. Tietenkään laulaminen ei ole pakollista, mukaan voi tulla pelkästään kuuntelemaankin, muistuttaa laulujuhlan tuottaja Markku Sivonen pilke silmäkulmassa.

Kaikille suurkuoroon osallistujille välitetään tilauksesta ohjelmisto ennakkoon opettelemista varten. Kuorot, lauluryhmät tai yksittäiset henkilöt voivat ilmoittautua esiintyjiksi eri tapahtumiin, joista merkittävä osa on maksuttomia. Pääjuhlaan ja osaan iltatilaisuuksista on pääsymaksu, jonka tuotoilla tapahtumaa rahoitetaan.

Laula kanssain´ tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Eläkeliiton Pohjois-Karjalan piiri, Eläkeliiton ja lukuisten yhteistyökumppaneiden tukemana.

Teksti: Maija-Liisa Saksa

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Laula kanssain Laulujuhla

Laula kanssain Laulujuhla

Laula Kanssain laulujuhlat ovat avoinna kaikille eläkeläiskuoroille ja laulun ystäville. Tavoitteemme on jatkaa aloitettua laulun ja musiikin viemistä ikäihmisille sekä edistää laulun harrastusta ja käyttöä yhdistystoiminnassa, vapaaehtoistyössä ja henkilökohtaisessa harrastuksessa.