Aihepiirit
01.06.2016

Leijonalla liikut huolettoman tyylikkäästi

Leijona-sähköskootterilla liikut kesät talvet turvallisesti ja tyylikkäästi. Myös pyörä- ja kävelyteillä, sillä Leijonan käyttö ei edellytä ajokorttia ja osalla malleista voi ajaa siellä missä kävelläkin. Tehokkaammat Leijonien mallit rinnastetaan polkupyöriin, joten niillä matka taittuu pitkin pyöräteitä tai ajoradan reunaa.


Leijona-sähköskootterit ovat kolmipyöräisiä ja siten turvallisia kulkupelejä senioreille.

– Ne eivät kaadu, niillä voi ajaa huonollakin tiellä eivätkä ne jätä mäkeen, vakuuttaa markkinointijohtaja Miika Utoslahti Skand.fi:stä, joka on kotimainen perheyritys.

Yhdellä 6-8 tuntia kestävällä ja tavallisesta pistorasiasta tehtävällä latauksella voi ajaa 20-50 km maastosta ja ajotavasta riippuen. Lisäakuilla toimintasäde kasvaa jopa 120 kilometriin. Talviajoon on saatavissa talvirenkaat sekä akunlämmitin. Erilaisia lisävarusteita, kuten kääntyvä istuinalusta tai kävelykeppiteline, on saatavilla runsaasti.

Erityismaininnan ansaitsee Leijonien ainutlaatuisen tyylikäs ulkonäkö.

– Sitä ovat spontaanisti kehuneet niin teinitytöt kuin vaaritkin, kehaisee toimitusjohtaja Jussi Utoslahti. Punaisen lisäksi saatavilla on sinisiä ja valkoisia Leijonia.

Leijonien maksiminopeudet ovat joko 15 tai 25 km tunnissa. Niiden käyttö on äärimmäisen helppoa: esimerkiksi Leijona Plus Turvamalli käynnistyy virta-avaimesta ja liikkeelle päästään kääntämällä kaasukahvaa. Kun kaasun vapauttaa, automaattinen moottorijarrutus kytkeytyy päälle. Kun virta-avaimen ottaa pois, lukittuvat takapyörät automaattisesti.

Kaikki Leijonat kootaan ja jokainen yksilö laatutarkastetaan perusteellisesti Turussa. Leijonat ovat huolettomia käyttää, sillä sähköosat ovat huoltovapaita, jarrujen säädöt voi tehdä itse tai pyöräliikkeessä.

Myös Leijonan hankkiminen on tehty helpoksi. Sen saa aina käyttövalmiina 10 päivän veloituksettomaan koekäyttöön kotiovelleen mihin tahansa Suomessa. – Haluamme, että asiakkaamme testaavat skootterin omassa ympäristössään kaikessa rauhassa ja tekevät hankintapäätöksensä vasta testauksen jälkeen. Meidän ei ole juuri tarvinnut hakea Leijonia takaisin, naurahtaa Jussi Utoslahti tyytyväisenä ja muistuttaa, että palautukset ovat luonnollisesti asiakkaalle aina veloituksettomia.

Leijona-sähköskootterin hinta, Perusmalli alkaen 1990 euroa, on erittäin kilpailukykyinen. Myös osamaksu on mahdollinen. Leijonien lippulaiva on kattavasti varusteltu Plus Turvamalli, Kaksipaikkainen on suunniteltu nimensä mukaisesti kahdelle. Näiden mallien kahden vuoden takuu lisää käytön huolettomuutta.

Teksti: Maija-Liisa Saksa

Kaupallinen yhteistyö