Aihepiirit
01.06.2016

Aloita kunnonkohotus Power Platella

Aloita kunnonkohotus Power Platella

Personal Power Plate on helppo ja tehokas henkilökohtainen harjoituslaite kunnonkohotukseen aivan aloittelijallekin. Sen teho perustuu kolmeulotteiseen värähtelyyn, joka lihas- ja hermojärjestelmää stimuloimalla parantaa lihaskuntoa silloinkin, kun nivelet eivät kestä varsinaisia liikuntaharjoituksia.

Personal Power Platen käyttö on helppoa ja tehokasta. Sen päällä voidaan seisoa, siihen voidaan nojata tai jos liikkuminen on vaikeaa, voi istua tuolilla ja nostaa jalat sen päälle. Laite tuottaa lihaksistoon 30-40 lihassupistusta sekunnissa. Nämä värähtelyt lisäävät lihasvoimaa ja –kestävyyttä sekä luun tiheyttä. Myös aineenvaihdunta paranee.

Jos laitteella tehdään lihasharjoitusliikkeitä seisten tai istuen, riittää tavanomaiseen harjoitteluun verrattuna huomattavasti lyhyempi aika ja silti saavutetaan sama teho. Lisäksi värähtelyharjoittelu vahvistaa luustoa, korostaa pääkouluttaja Ville Tuominen Fysioline Oy:stä.

Personal Power Plate soveltuu erinomaisesti myös hierontaan ja rentoutukseen. Pohkeiden, reisien sekä pakaroiden hieronta on tehokasta ja tämä vähentää myös jalkojen turvotusta.

Laiteen mukana ostaja saa kantokassin ja käyttöohjeet. Lisävalmennusta on saatavissa Fysiolinen yhteistyökumppaneilta ympäri maan.

Teksti: Maija-Liisa Saksa

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Fysioline Oy

Fysioline Oy

Fysioline on hyvinvoinnin edelläkävijä. Terveys- ja hyvinvoinnin asiantuntijayritys palvelee ja kouluttaa yli 20 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimamme kattaa Euroopan arvostetuimmat kuntosalilaitteet, fysioterapeuttiset hoitopöydät ja kuntoutusvälineet, liikuntavälineet ja -tarvikkeet sekä tehokkaat farmaseuttiset tuotteet. Suunnittelemme, myymme ja huollamme salit sekä välineistön, rahoitamme laiteinvestoinnit sekä koulutamme asiantuntijoita.

Organisaation artikkelit