Aihepiirit
02.06.2016

AIRBUS A350XWB – lentokoneen siirtoa joustavasti Solvingin trukeilla

AIRBUS A350XWB – lentokoneen siirtoa joustavasti Solvingin trukeilla

Solving on valmistanut Solving Movers-siirtojärjestelmiä raskaitten taakkojen siirtämiseksi lähes 40 vuoden ajan. 

Tuotevalikoimaan kuuluvat automaattitrukit, raskaat trukit ja ilmatyynyperustaiset vaunut erilaisten taakkojen siirtämiseen tehtaiden sisätiloissa.

Asiakkaille, jotka vaativat enemmän kuin standardikäsittelyratkaisuja

Solvingin trukeissa käytetään viimeisintä ilmatyyny- ja vihivaunutekniikkaa ja ne soveltuvat jopa yli 500 tonnia painavien taakkojen siirtämiseen. Ohjausjärjestelmät on tehty joko manuaalista käyttöä varten tai ne ovat automaattisia ja tietokonepohjaisia.

Solving Movers-trukkeja on saatavilla liki joka sisäiseen materiaalinkäsittelytarpeeseen. Trukkimme räätälöidään, jotta ne soveltuvat asiakkaan tarpeisiin mm. taakan koko ja paino huomioon ottaen. Trukkeja käytetään esim. tuotantolinjoilla, joissa siirtoreitit ja siirtojen toistuminen voivat vaihdella.

Käyttäen Solving Movers-trukkeja varmistetaan että raskaita taakkoja on helppoa, varmaa ja tehokasta siirtää tuotanto- ja asennuslinjoja pitkin. Lentokoneita, veneitä, junia, paperi- ja teräsrullia ym. voidaan siirtää tuotannossa Solvingin trukeilla; miltei kaikki teollisuusalat ympäri maailmaa ovat jo ottaneet käyttöönsä erilaisia Solving Movers-trukkeja tehokkuuden, joustavuuden ja luotettavuuden parantamiseksi.

 Australialainen Wilson Transformer käyttää Solving ilmatyynytrukkeja 400 tonnia painavien muuntajien siirtoon.


Lisätietoja:

Pekka Joensuu, Key Account Manager / Wheeled & AGV Systems, 044 781 7524

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Solving Oy Ab

Solving Oy Ab