Aihepiirit
16.09.2016

Yksilöllistä ja turvallista Alina-palvelua

Alina Hoivatiimin asiakkaat ympäri Suomen ovat tyytyväisiä ja kiittävät vuolaasti saamiaan palveluja. Yrityksen valtteja palvelun korkean laadun lisäksi ovat paikallisuus ja kotimaisuus. Lähiyrittäjä tuntee ja tietää asiakkaansa tarpeet ja osaa toimia sen mukaan. Vakituinen oma hoitaja tuo turvallisuutta ja iloa arkeen.

Alina Hoivatiimi on valtakunnallinen, yli 30 paikallisesti toimivan hoivayrittäjän ketju, joka tuottaa hyvinvointia kotiin tarjoamalla kokonaisvaltaisia palveluja kaikenikäisille siivouksesta sairaanhoitoon ja lääkäripalveluihin. Ketjun juuret yltävät 1990-luvun alkupuolelle asti ja kaikkien näiden vuosien varrella kerätty hiljainen tieto on koottu franchising-periaatteella toimivien yrittäjien ja työntekijöiden tueksi.

Yrittäjät voivat keskittyä varsinaiseen työhönsä, kun he saavat meiltä mm. valmiit lomakkeet laadunvalvontaan ja muihin arjen rutiineihin. Koulutetut työntekijät puolestaan saavat oppaat eri tilanteissa toimimista varten. Tämä kaikki takaa sen, että asiakas saa yhtä laadukasta palvelua ympäri Suomea, selvittää ketjujohtaja Satu Jäntti.

– Valtakunnalisesti toimiminen merkitsee mm. sitä, että jos helsinkiläinen viettää kesää Rovaniemellä, tuttu ja turvallinen elämän laatutaso on saatavilla myös lomakohteessa, muistuttaa toimitusjohtaja Ilpo Toivonen.

Alina Hoivatiimin yrityksissä on yleensä 10-12 työntekijää, joten yrittäjät pystyvät palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti.

– Olemme kehittämässä entistä laajempaa yhteistyöverkostoa, jonka kautta on mahdollista saada vielä nykyistä monipuolisempia palveluja. Myös erilaisten apuvälineiden tarjonta arjesta selviämiseksi tulee laajenemaan, kertoo Toivonen. Alina Hoivatiimin palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Teksti: Maija-Liisa Saksa

Kiitosta asiakkailta

”Omien kokemustensa perusteella joensuulainen Eino Tapaninen suosittelee hoivapalveluita lämpimästi niitä tarvitseville. Millaista hoidon sitten tulisi olla, siihen Einolla on viisas vastaus. – Riippuu niin paljon palveltavasta. Yleismaailmallista ohjetta ei ole. Pitää soveltaa siihen tilanteeseen, mikä kenelläkin on. Minulla on nyt tällainen tilanne ja jollakin toisella toisenlainen. Ei voi laittaa mitään sääntöä, vaan jokaiselle on hyvä tehdä
yksilöllinen suunnitelma. Uskon, että yksilöllisellä palveluiden räätälöinnillä jokaista palvellaan mahdollisimman hyvin, Eino toteaa.”

”Kaikki on asettunut uomiinsa kohdallani. Homma toimii kaikin puolin ja myös laskutus toimii juuri kuten pitääkin, kiittelee puolestaan tamperelainen Aimo Marjamaa saamaansa ensiluokkaista palvelua paikallisesta Alina Hoivatiimin yrityksestä.”

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Alina Hoivatiimi Oy

Perustehtävämme on mahdollistaa asiakkaillemme itsenäinen ja laadukas elämä omassa kodissaan.Kuntouttavan työotteen periaatteeseemme kuuluu asiakkaan toimintakyvyn ylläpito sekä omatoimisuuteen kannustaminen. Asiantuntevan ja laadukkaan palvelun takaa ammattitaitoinen ja erikois­kou­lutettu henkilökunta, joka koostuu mm. erikoissairaanhoitajista, terveydenhoitajista, lähihoitajista tai kotipalvelutyöntekijöistä.