Aihepiirit
22.02.2017

Osaava ja intohimoinen henkilöstö tekee tuottavampia valintoja

Yrityksesi tuloksen tekee henkilöstö. Jokaisen yksittäisen työntekijän tekeminen vaikuttaa olennaisesti siihen, mihin suuntaan liiketoiminta kehittyy. Yritysvalmennus todennetusti oivalluttaa henkilöstön tekemään tuottavampia ratkaisuja.

Vaikuttava koulutus perustuu oivalluttamiseen: minkä pitää muuttua ja miksi. Jotta valmennus todella muuttaa sitä, miten organisaatiossa tehdään töitä, henkilöstö pysäytetään oman tekemisen äärelle. 

– Muutosta ei synny vain niin, että istutaan ja vastaanotetaan tietoa. Kehittyminen edellyttää analyyttisyyttä ja sitoutumista. Tarkastellaan sitä, miten opittu liittyy omaan työhön, haastaa Caverion Suomi Oy:n henkilöstöjohtaja Aimo Virtanen

Caverion kouluttaa myyntityötä tekevää henkilöstöään yhdessä Markkinointi-instituutin kanssa. 

– Vaikuttavuus näkyy selvästi. Olemme saaneet sitä, mitä tavoittelimme, Virtanen sanoo.

Osaava ja motivoitunut uudistaa tekemistä

Markkinointi-instituutin yritysvalmennusten ytimessä on vaikuttavuus. Ei koulutusta koulutuksen vuoksi vaan siksi, että henkilöstöllä on osaamista, intohimoa ja motivaatiota uudistua ja uudistaa sekä omaa että työyhteisön tekemistä. 

Ero kilpailijoihin tehdään henkilöstön osaamisella ja muutosvalmiudella. 

Valmennuksissa otetaan käyttöön uusia tapoja tehdä työtä, luodaan toimivampia prosesseja, tiivistetään yhteistyötä, kiinnitetään oma työ liiketoiminnan kokonaisuuteen ja tavoitteisiin sekä omaksutaan oma-aloitteista, kehityshakuista asennetta.

– Tuloksellinen yritysvalmennus tarjoaa siis paljon muutakin kuin uutta tietoa. Tällaisella kombinaatiolla luodaan henkilöstölle sisäsyntyinen motivaatio ja osaaminen tehdä työtään parhaiten organisaation etua tukevalla tavalla, lupaa Markkinointi-instituutin asiakkuuspäällikkö Aune Sepänmaa-Poukka

Ennakoiva osaamisen kehittäminen erottaa kilpailijoista

Sepänmaa-Poukka suosittelee sekä pieniä että suuria organisaatioita suunnittelemaan pitkäjänteisesti ja tulevaisuushakuisesti henkilöstön osaamista. 

– Kun henkilön osaaminen on ajan tasalla ja sitä kehitetään suunnitelmallisesti ja ennakoivasti, organisaatio pystyy vastaamaan toimialan, asiakkaiden ja liiketoimintaympäristön muutokseen. Ero kilpailijoihin tehdään henkilöstön osaamisella ja muutosvalmiudella, Sepänmaa-Poukka tiivistää. 

…………………………

Markkinointi-instituutti – intohimoinen osaamisen kehittäjä

  • Rakennamme asiakkaille tuloksellista työyhteisöä yritysvalmennuksen keinoin
  • Yksilöille tarjolla 30 tutkintoa ja 100 kurssia
  • 85-vuotinen kokemus suomalaisen työn tekemisen kehittämisestä
  • 95 % asiakkaista suosittelee
  • Lupaamme asiakkaillemme tunnistettavan muutoksen

www.markinst.fi/yritysvalmennus 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Markkinointi-instituutti

Autamme intohimoisesti asiakkaitamme uudistumaan muuttuvan maailman mukana. Kehitämme osaamista, tuoreutamme taitoja ja autamme uudelle osaamisalueelle. Yritysvalmennuksemme muuttaa yrityksen tavoitteet arjen tekemiseksi ja tekemisen tulokseksi.