Muut artikkelit

22.02.2017

BEM nostaa kiinteistöjen tiedonhallinnan uudelle tasolle

BEM nostaa kiinteistöjen tiedonhallinnan uudelle tasolle

Buildercomin BEM on innovaatio, joka helpottaa kiinteistöjen tiedonhallintaa koko rakennuksen elinkaaren ajalta olipa kyseessä ylläpitokohde, suunnittelu- tai investointihanke.

Vuonna 2000 perustettu Buildercom Oy on rakennus- ja kiinteistöalan sovelluspalveluihin keskittynyt tiedonhallinnan asiantuntija. 

– BEM on tuorein innovaatiomme, jonka olemme kehittäneet yhteistyössä Suomen suurimpien kiinteistönomistajien kanssa, toimitusjohtaja Matti Luhtanen toteaa.

BEM – työkalu kiinteistön koko elinkaaren ajalle

BEM juontaa juurensa sanoista Built Environment Management, joka tarkoittaa rakennetun ympäristön tiedonhallintaa. Käytännössä asiakas voi käyttää samaa työkalua koko kiinteistön elinkaaren eli suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitovaiheen ajan, liikkua samassa ympäristössä ja päästä yhden portaalin kautta nopeasti kiinni kaikkeen kiinteistötietoon. Palvelu skaalautuu mobiilisti, joten sitä on helppo käyttää milloin ja missä tahansa. 

Hyödyllinen työkalu osto- ja myyntitilanteessa

BEM-ympäristössä tiedon ylläpitäminen on yksinkertaista ja itse palvelukin on helppo integroida yrityksen muihin tietojärjestelmiin, jonka jälkeen tiedot siirtyvät rajapintojen kautta järjestelmästä toiseen ennalta sovittujen sääntöjen mukaan. Näin kiinteistötietoja ei tarvitse ylläpitää monessa eri järjestelmässä.

– Kun tieto on ajan tasalla BEM-ympäristössä, kiinteistönomistaja voi antaa vaikkapa potentiaaliselle ostajalle rajatut käyttöoikeudet palveluun, jolloin ostajakandidaatti saa tiedonhallinnan näkökulmasta oikea-aikaisen ja realistisen kuvan ostettavasta kiinteistöstä. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten BEM-innovaatiokin elää ja kehittyy asiakkaidemme mukana, Luhtanen toteaa. 

Teksti: Mia Heiskanen 

www.buildercom.fi

Buildercom Oy – Myynti

040 450 3910

sales@buildercom.fi

info@buildercom.fi

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Buildercom

Buildercom

Buildercom Oy on keskittynyt vain ja ainoastaan kiinteistöjen elinkaaritiedon hallintaan. Keskittyminen yhteen alueeseen antaa meille parhaat mahdollisuudet kehittää palveluamme ja osaamistamme vastaamaan täsmällisesti asiakkaidemme tarpeisiin. Palveluitamme käyttää yli 50 000 ammattilaista yli 8 000 organisaatiosta tuhansissa kiinteistökohteissa ja projekteissa.BEM-palvelukokonaisuuden avulla kiinteistöjen ja rakentamisen tiedonhallinta on helppoa ja tehokasta. BEM tarjoaa parhaat ratkaisut laajasta valikoimasta niin talonrakentamiseen, infrarakentamiseen kuin kiinteistöjen ja infran ylläpitoon.Buildercom Oy:n toiminnalle ja palveluiden tietoturvalle on asetettu korkeat laatukriteerit.