Muut artikkelit

20.04.2017

Industrie 4.0 -yhteensopiva avoimen tiedonsiirron palvelukokonaisuus yhden pysäkin taktiikalla

Industrie 4.0 -yhteensopiva avoimen tiedonsiirron palvelukokonaisuus yhden pysäkin taktiikalla

Suomalainen teollisen internetin asiantuntijayritys Prosys OPC on tuotteistanut avoimen tiedonsiirron OPC UA -tuotteet asiakkaalle vaivattomaksi palvelupaketiksi. Saksan teollisuuden käyttöönottaman Industrie 4.0 referenssiarkkitehtuurin mukainen OPC UA -teknologia varmistaa turvallisen tiedonsiirron kaikissa käyttöympäristöissä ja verkoissa. 

Teollisen internetin ydinteknologiana tunnettu, erityisesti teknologiateollisuudessa käytettävä avoimen tiedonsiirron OPC UA -standardi mahdollistaa eri valmistajien tuotteiden ja järjestelmien liittämisen toisiinsa. Tämä on Prosysin erikoisosaamista, ja yhteistyössä asiakkaiden kanssa kehitetyt uuden sukupolven OPC UA -tuotteet ja palvelukokonaisuudet ovat käytössä maailmanlaajuisesti. 

”OPC UA -tuotteiden ja palveluiden päämarkkina-alueen saksankielisen Euroopan lisäksi myös Pohjois-Amerikka ja Aasia ovat nousussa.”

Yhtiön operatiivinen johtaja Pyry Grönholm kertoo, että yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaille yksittäisten tuotteiden sijasta vaivatonta kokonaiskonseptia, jonka ansiosta he voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

– OPC UA -ohjelmistolisenssin lisäksi tarjoamme siihen liittyvät koulutus- ja ohjelmistokehityspalvelut sekä tarvittavat sertifioinnit asiakkaan puolesta, hän sanoo.

Prosys:n Industrie 4.0 kanssa yhteensopiva ohjelmistototeutus soveltuu turvalliseen tiedonsiirtoon mm. kone- ja laitevalmistusteollisuudessa, liikenteen ohjauksessa, älykkäissä sähköverkoissa sekä teollisuuden tietojärjestelmien integraatiossa. 

Teksti: Eila Lokka

www.prosysopc.com 

……………

Ohjelmistoratkaisujen kokenut asiantuntijayritys Prosys OPC kehittää ja toimittaa valmiita ohjelmistoratkaisuja tai toimii osana asiakkaan kehitystiimejä. Yhtiö auttaa hyödyntämään uusien laitteiden ja verkkoteknologioiden, kuten laitteiden internetin tarjoamia mahdollisuuksia. 

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Prosys

Prosys

Prosys OPCAls erfahrenes Expertenunternehmen entwickelt und liefert Prosys OPC fertige Softwarelösungen oder es ist mit seinen Mitarbeitern Teil der Entwicklungsteams des Kunden. Das Unternehmen hilft, die Möglichkeiten zu nutzen, die sich durch neue Geräte, Anlagen und Netzwerktechnologien, z. B. das Internet der Dinge, eröffnen.