Aihepiirit
21.04.2017

Enemmän kuin pelkkää laivasuunnittelua

Allstars Engineering Groupilla on järeää osaamista kokonaisvaltaisesta laivasuunnittelusta, mutta yhtiön lähestymistapa poikkeaa muista. Ytimessä ovat asiakasläheisyys, rohkea ote ja osallistaminen, jotka tuottavat todellista lisäarvoa projektiin.

Yhtiönä Allstars Engineering Groupilla (AE Group) on juuret syvällä suomalaisessa laiva- ja teollisuusrakennustoimialassa.

– Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuoden ajan, myynti- ja markkinointijohtaja Jouni Väkiparta kertoo.

Innovatiivinen ote erottaa

Yhtiö onkin toteuttanut vuosikymmenten aikana suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille laaja-alaisia suunnitteluprojekteja.

– Meillä on vahvaa osaamista ja vaikuttavia referenssejä, mutta väitän, että tapamme toimia erottaa meidät muista suunnitteluosaajista, vientipäällikkö Anne Johansson painottaa.

AE Groupissa ytimessä onkin kokonaisvaltainen, aidosti asiakaslähtöinen tapa tuottaa osaamista ja palvelua.

– Käytännössä se tarkoittaa, että otamme rohkeasti kopin asiakkaan projektista ja haastamme itsemme kehittämään asiakkaan tapaa toimia innovoinnin kautta. Se on enemmän kuin pelkkää suunnitteluosaamista, sillä voimme näin aidosti helpottaa asiakkaan arkea ja nostaa jopa asiakkaan oma osaaminen uudelle tasolle, Johansson lisää.

Pois turhat rajapinnat

Asiakkaalla on laivanrakennusprojekteissa yleensä mukana useita eri toimittajia, jotka työskentelevät siilomaisesti projektin sisällä.

– Pyrimme omalla osaamisellamme integroimaan toimijat projektiin niin, että heidän työskentelytapansa hyödyttää asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Häivytämme mahdollisimman tehokkaasti arvoketjujen rajapinnat, jotta projektitoteutus olisi läpinäkyvä alusta loppuun. Tuotamme lisäarvoa myös kehittämällä asiakkaan toimintoja Lean-metodein. Meillä on tälläkin hetkellä meneillään projekteja, joissa haemme parasta ja kustannustehokkainta tapaa toimia.

Ytimessä asiakkaan auttaminen

Onnistuneen lopputuloksen lähtökohta on kuitenkin se, että projektissa kiinnitetään lähtökuopissa huomiota henkilöstön sitouttamiseen.

– Kanavien on oltava henkilöstön suuntaan auki, jotta projekti saadaan maaliin. Helppoa se ei ole, mutta voimme toimia tässäkin omalla kokemuksellamme asiakkaan tukena. Palkitsevinta osaajillemme on nimittäin asiakkaan arjen helpottaminen – olipa sitten kyse projektikokonaisuudesta tai sen osasta, Väkiparta tiivistää lopuksi.

www.aegroup.fi/en

Contact: Anne Johansson

Export Manager

tel. +358 44 377 3399

anne.johansson(at)aegroup.fi

……………

AE Group – Korkean tason osaamista projektiinne

Käytössänne on yli 200 projektijohdon, suunnittelun ja laskennan ammattilaista. AE Groupin Laajat yhteistyöverkostot sekä Suomessa että Euroopassa takaavat parhaat osaajat jokaiseen projektiin.

……………

Kokonaisvaltainen projektin toteutus

  • Projektin johtaminen
  • Projektisuunnitelma
  • Toteutus ja raportointi
  • Dokumenttien hallinta
  • Laadun varmistus
  • Riskien hallinta
  • Mekaaninen suunnittelu

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

All Stars Engineering

In the last 30 years we have grown from a small shipyard engineering office to a competent project management enterprise in the marine, process and machine technology industries. We specialize in comprehensive implementation of various and demanding design projects.Allstars Engineering Group employs approximately 50 design, calculation and engineering professionals. With our international partners, we are able to quickly assemble a team of over 200 professionals and answer to the demanding needs of the marketplace in a flexible and cost-efficient manner.