Muut artikkelit

25.04.2017

Opiskele oikeaa ääntämistä missä tahansa

Opiskele oikeaa ääntämistä missä tahansa

Kielten opiskelu on nyt todella helppoa, sillä Sanako Pronounce Liven avulla ääntämisharjoituksia voi tehdä luokkahuoneen lisäksi missä ja koska tahansa väsymättömän ja aina läsnä olevan ”natiivipuhujan” kanssa. 

Maailmanlaajuisesti toimivan suomalaisen opetusteknologiayritys Sanako Oy:n viime syksynä markkinoille tuoma Sanako Pronounce Live täydentää nyt itsenäistä opiskelua. Helppokäyttöisessä ohjelmassa käyttäjä kuuntelee ensin puhesynteesin tuottaman mallin ja toistaa sen, minkä jälkeen tietokone antaa välittömän palautteen siitä, kuinka hyvin ääntäminen onnistui. Harjoituksesta saa halutessaan myös tulostettua raportin jonka avulla voi seurata edistymistään. 

– Pronounce Live perustuu muutama vuosi sitten julkistettuun Pronounce -ohjelmaamme, jolla on jo yli 1,5 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Sanako Pronounce Livessä on otettu huomioon saamamme käyttäjäpalaute ja tuloksena on aivan uudenlainen helppokäyttöinen oppimisympäristö, selvittää Senior Vice President Mark Barratt

Ohjelmaan voi tuoda opiskeltavaa tekstiä mistä tahansa, joten jokainen voi rakentaa oppimisympäristönsä juuri omien tarpeidensa mukaiseksi.

– Käyttäjällä on aina saatavillaan puhemalli, jonka kanssa ääntämistä voi harjoitella omassa rauhassa omaan tahtiinsa. Tämä voi olla monelle hyvin tärkeää, korostaa Barratt.

Sanako Pronounce Live toimii Google Chrome -selaimella Windows OS, Mac OS X, Linux ja Chromebook-ympäristöissä ja tulevaisuudessa myös Android- ja iOS-alustoilla. Sen voi hankkia osoitteesta www.pronouncelive.com 

Sanako Oy on globaalisti toimiva suomalainen opetusteknologiayritys. Sen ohjelmistot ovat auttaneet kieltenopiskelijoita ympäri maailman jo 50 vuoden ajan.

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Sanako

Sanako

We have been doing that ever since 1961, when our first language lab was made under the name Tandberg. During those 50+ years, our solutions have found their way to over 100 countries and 50,000 classroom installations.Close relations with our customers and our pedagogical approach have made us the global leader in teacher-led language labs and next gen virtual language learning environments.Currently we have offices in six countries and a network of over 200 partners. Our corporate headquarters is in Finland.