Muut artikkelit

16.11.2017

Selätä kaamosoireet tyylikkäästi

Selätä kaamosoireet tyylikkäästi

Kärsitkö pimeän vuodenajan aiheuttamasta väsymyksestä ja tarmottomuudesta? Voit parantaa kaamosajan hyvinvointia ja kotisi ilmettä tyylikkäällä kirkasvalolaitteella, josta on iloa läpi vuoden.

Osa ihmisistä kärsii pimeänä vuodenaikana kaamosoireista, joiden taustalla on melatoniinihormonituotannon epätasapaino. Melatoniinihormoni säätelee uni-valverytmiä ja on ihmisen oma unilääke: kun sitä erittyy, alkaa väsyttää.

– Pimeänä vuodenaikana melatoniinia erittyy valon puutteen vuoksi aamulla vielä heräämisen jälkeen, jolloin väsymys tuntuu pitkin päivää, Innoluxin toimitusjohtaja Jukka Jokiniemi valaisee.

Kirkasvalolaite korvaa pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. – Tutkimukset ovat osoittaneet, että kirkasvalohoito lisää energiatasoa ja vireystilaa.

Paras aamuhetki

Paras hetki kirkasvalohoidolle on aamulla. – Kirkasvalolaite on kokonaisvaltainen nautinto, kun voi lukea sanomalehden aamulla hyvässä valaistuksessa ja saada samalla kirkasvalohoitoa. Valikoimamme Innolux Bright-kirkasvalolaitteet ovatkin kauniisti muotoiltu valaisin, hyvä lukuvalo ja turvallinen kirkasvalohoito samassa paketissa.

Kotisi monitoimivalaisin

Innoluxin kirkasvalolaitteet ovat myös kodin tyylikäs sisustuselementti. – Valikoimastamme löytyy palkittujen suunnittelijoiden designvalaisimia, kuten vaikkapa Katriina Nuutisen suunnittelema Candeo, joka on markkinoiden ensimmäinen ripustettava kirkasvalolaite/design-valaisin sekä himmentimellä varustettu Valovoima, joka edustaa Harri Koskisen kädenjälkeä parhaimmillaan.

Tutustu Innolux Bright -kirkasvalolaitevalikoimaan osoitteessa www.innolux.fi

Teksti: Mia Heiskanen

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

Innolux

Innolux

Innolux on valaisinvalmistaja ja tukkuliike, jonka valikoimaan kuuluvat muun muassa Suomessa valmistetut, korkealaatuiset, nimekkäiden muotoilijoiden suunnittelemat designvalaisimet ja kirkasvalolaitteet. Innolux on asiantuntija valon ominaisuuksissa ja muotoilun hyödyntämisessä valaisinsuunnittelussa. Innolux on Avainlippu- ja Design from Finland –merkkien haltija.