Muut artikkelit

22.11.2017

Pohjoismaiden johtava suodatinvalmistaja laajenee Saksaan

M-Filter on valmistanut Suomessa suodattimia jo vuodesta 1962. Nyt OEMilmansuodatukseen erikoistunut yhtiö on laajentanut toiminnot Saksaan.

Suomalainen M-Filter on toiminut ensiasennustoimittajana usealle alan johtavalle valmistajalle ja toimijalle Pohjoismaissa jo 60 vuoden ajan.

– Euroopan parhaat raaka-ainetoimittajat ja reilu sadan hengen henkilöstö varmistavat M-Filterin tuotannon sujuvuuden ja tasaisen laadun, toimitusjohtaja Kai Liesmaa kertoo.

Korkea laatu, hyvä asiakaspalvelu ja täsmälliset toimitusajat ovat M-Filterille ovat kansainvälisillä markkinoilla tärkeitä asioita.

– Emme tingi näistä vaatimuksista tehtaillamme Suomessa, Liettuassa tai asiakaspalvelussa Saksassa. Asiakkaamme tarvitsevat usein vaativia suodattimia, mutta eivät ole alan asiantuntijoita, jolloin he tarvitsevat yhteistyökumppanin, joka auttaa, kehittää ja toimittaa laadukkaat suodattimet aikataulussa. Nykyaikaiset tuotantomenetelmämme mahdollistavat joustavan valmistuksen. Näin voimme valmistaa suodattimet lyhyistä sarjoista massatuotantoon saakka.

Saisiko olla brändätyt OEM-suodattimet?

M-Filter on erikoistunut OEM-asiakkaiden ilmansuodatukseen, mutta valmistaa myös öljysuodattimia.

– Valmistamme suodattimet useille globaaleille brändeille mittatilaustyönä. Olemme joustavia, joten pystymme toimittamaan pienetkin erät erikoistuotteita ja brändättyjä suodattimia.

M-Filter palvelee 2.1.2018 alkaen Weidenbergin toimistolta koko saksankielistä Eurooppaa, ota yhteyttä!

M-Filter GmbH

Winter-Ring 12

D-95466 Weidenberg

Deutschland

+358 19 574 2400

sales@m-filter.fi

www.m-filter.fi

Yhteydenotot 2.1.2018 saakka kai.liesmaa@m-filter.fi

Kaupallinen yhteistyö

Organisaation tiedot

M-Filter

M-Filter

TAILOR-MADE FILTRATION SOLUTIONS